fbpx

Elvedin Hamzić ženi imućnu Crnogorku: “Ako je dijete njegovo, ja ću ga podizati”

2 min. za čitanje

Lukavčanin Elvedin Hamzić koji se našao u centru interesovanja javnosti nakon što je porodica objavila drmatičan apel o njegovoj navodnoj otmici, uskoro se ženi bogatom Crnogorkom, saznaje “Avaz”. 

Kako je potvrdila Elsa Perović, djevojka koja je prije nekoliko dana ispričala u svojoj ispovijesti kako je u vezi s Hamzićem, njih dvoje bi se uskoro trebali vjenčati nakon. 

Mi smo odlučili da se uzmemo i pođemo u Sloveniju. Valjda ona prestane da ga smara sa lažnom trudnoćom – dodala je Elsa. 

Podsjetimo, Elvedina Hamzića je navodno Dženita Mujčinović, djevojka koja tvrdi da nosi njegovo dijete, držala zarobljenim nekoliko dana u svojoj kući u Dubravama. Dženita i njena porodica tvrde da je mladić samovoljno došao kod njih, dok s druge strane Elvedin navodi kako nije smio otići jer je konstatno bio pod prijetnjama. 

Nakon višednevne drame, javila se i Elsa Perović koja tvrdi da je u vezi s Elvedinom.

One su njega držale tu i sve su mu pare uzele. Ako je trudna neka je dijete živo i zdravo. Ako bude dijete njegovo ja ću lično da se potrudim da tom djetetu ništa ne fali, nije dijete krivo. On će za par dana ovamo kod mene u Ulcinj – tvrdi Elsa. 

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ja se izvinjavam, ali da nije ovoj mladoj u ruci dildo?

Od ovog ce Zmaj da napravi dobru zaj…..
Jaran od Lukavca.

De ba ohladite sa tim idiotizmom.Imate vi precih vijesti i informisanja.

Naravno da ima. Ko je koga zvekno na semaforima koji ne rade, Delic, Krtova,vodovod,Koksara….

Zasto ona nebi dosla u Lukavac zivjeti,posto ce se praviti -Luna park-Diznilend,a i u Bistarcu se prave HOTELI na jezeru.Ma kakva Crna Gora-LUKAVAC postaje METROPOLA;SA NASIM CISTIM RIJEKAMA-sPRECA;Ilukavcic,,a o jezerima da i ne govorim,jer to su ,tako ciste vode da i RIBE u njima crkavaju.

Ima li sta na blinker?

One su njega drzale tu a ON se otimao.Kakva prica u Pm.Samo neznam do kad cete izvestavati o ovome.Sigurno nema nista o Puracicu da se pise?

Sad sam stvarno postao ljubomoran na ovog klauna?