[VIDEO] Djevojčica iz BiH oduševila žiri: “To je najbolje što sam u životu čuo!”

2 min. za čitanje

ziri

Članovi žirija Kristina Kovač, Željko Joksimović, Kiki Lesendrić i Emina Jahović imali su veoma težak zadatak da odrede ko ima taj “X” faktor, piše Kurir.

Žiri je pokazao da umije da bude veoma pohvalan, ali i veoma strog, pa su tako jednoj kandidatkinji nakon otpjevane pjesme rekli da ne zaslužuje da prođe dalje jer je dosadna, ali na insistiranje publike su joj dali još jednu šansu.

Svoju oduševljenost nisu krili kada je djevojčica od 13 godina otpjevala pjesmu “Ima jedan svet” Zorice Kondže. Žiri, a ponajviše Željko Joksimović su izrekli mnogo pohvala.

Podsjetimo, šou je potukao po gledanosti svoje prethodnike “Idol” i “Star academy”, a nakon prikazivanja u preko 40 zemalja svijjeta stigao je i u Srbiju i region.

Naime, sem naše zemlje u ovom šou programu učestvovaće i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Pobjednika očekuje novčana nagrada, biće mu obezbjeđena turneja, izdanje za City records i “Sony music”, dva video spota, PR podrška TV “Pink”, kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

“Neki su baš ljubomorni na mene, ali ja to ne želim, želim da imam prijatelje”, kaže Ilma Karahmet iz Kiseljaka. Pjeva pesmu “Ima jedan svet” Zorice Kondže.

“Evo nije X Factor, nego 100 X Factor! Sa 13 godina, ovo je nešto najbolje što sam čuo u životu”, rekao je Željko oduševljeno, a Emina se složila da je djevočica pravo čudo!

Podijeli ovaj članak
1 komentar