Uginuo pas o kojem je pisao cijeli svijet…

2 min. za čitanje

disem-ali-ne-mogu-doci-do-zraka-schoep-je-uginuo-jucer-504x335-20120832-20120809090629-e2857f19c7959ff349cd72af34712929

– Dišem, ali ne mogu doći do zraka. Schoep je uginuo jučer – napisao je njegov vlasnik John Unger na svojoj Facebook stranici.

John i njegov pas postali su zvijezde na Internetu kada je fotografkinja Hannah Stonehouse Hudson prošlo ljeto uslikala dvojac u jezeru Superior. Naime, John je svaki dan vodio svog bolesnog psa na jezero kako bi se opustio i usnuo.

Schoep je bolovao od artritisa. Ljudi diljem svijeta, od Teksasa, preko Japana do Slovačke davali su novac kako bi pomogli platiti račune za veterinara, lijekove i laserske tretmane. Vlasniku i njegovom psu omogućili su još jednu zajedničku godinu. Schoep je 20. juna napunio 20 godina, a uginuo je 26 dana kasnije.

Ova vijest rastužila je ljude širom svijeta, a brojni su komentarisali Johnovu objavu na Facebooku.

– Ti i Schoep ste bili sve ono što pas i čovjek trebaju biti međusobno – napisao je jedan od Johnovih prijatelja.

U ponedjeljak su imali fantastičan dan

Posljednju sretnu objavu John je na svoj Facebook stavio u ponedjeljak kada je napisao da su on i pas imali fantastičan dan.

– Probudili smo se rano, otišli na plažu, jeli, odspavali, bili u šopingu, jeli, oprali rublje, bili na plaži, jeli, odspavali i još jednom prošetali. A sve to bez vlage što je fantastično – pogotovo za Schoepa – napisao je.

(SodaLIVE.ba/24sata)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

🙁