Sprema se spektakl: Da li ste spremni za Brodolom 7?

2 min. za čitanje

Brodolom6 (35)Vodeći se čuvenom izrekom Martina Greja i iskrenom željom da svake godine organizaciju Brodoloma podignemo na viši nivo, odlučili smo poslušati glas najvjernijih brodolomaca i brod najboljeg provoda usidriti u slanim vodama Tuzle, tačnije na lokaciji „Carinski terminal” Šićki Brod, lokaciji koja će zbog Brodoloma doživjeti svoju potpunu preobrazbu.

Brodolom6 (13)

Veći i pristupačniji prostor, osiguran parking za preko 3.000 vozila, 120 KW “Meyer Sound” audio sistema, 100 KW “Martin” light sistema koji se sadrži od 120 roto glava, 200 m2 LED ekrana, 18 projektora te razne tehničke novine su samo dio onog čime ćemo se predstaviti na Brodolomu 7.

Kao suosnivač Faithless-a, Sister Bliss je postala jedna od najpopularnijih osoba na elektronskoj sceni u Velikoj Britaniji. Sa svojim poznatim DJ setom i petnaestgodišnjom karijerom muzičkog pokretača Faithless-a predstavit će se na Brodolomu.

Brodolom6 (29)

Pored Sister Bliss, ove godine ćemo ugostiti i “Level 92”, skupinu muzičara iz Amsterdama, Pariza¸i Barcelone koja će “Live” nastupom atmosferu Brodoloma dovoditi do vrhunca. Kao i svake godine do sada neizbježni su nastupi domaće DJ ekipe koju čine: G Edd, Dizzy Dee, Vanyano i Siva.

Ludifico iz Novog Sada će svojim performansom u potpuniti sve gore navedeno.

Iz godine u godinu očekivanja su sve veća a pristup samoj organizaciji sve ozbiljniji, stoga  i pripreme za ovogodišnji Brodolom traju već nekoliko mjeseci.

Brodolom6 (8)

Ako sagledamo retrospektivu od prvog do posljednjeg, zaključak je samo jedan: Brodolom je  bez obzira na mjesto i vrijeme ujedno postao fenomen i brend, zaštitni znak dobre zabave i event koji svojom organizacijom nadmašuje sva očekivanja.

Kao i svih prethodnih godina, neformalni slogan nadolazećeg Brodoloma je samo jedna riječ: Izazov!

Više informacija: www.brodolom.ba i www.facebook.com/brodolom.ba

NAGRADNA IGRA

U komentarima članka ostavite rečenicu “SodaLIVE.ba me vodi na Brodolom 7” – (Kako bi imali uvid u sve one koji učestvuju u nagradnoj igri)

– Podijelite članak na svoj facebook profil i osvojite jednu od deset ulaznica koliko vam poklanjamo,
– Izvlačenje sretnih dobitnika 24.06. (ponedjeljak) u 23:00 sati.

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak