Otkrila da joj bivši momak krišom živi na tavanu 12 godina poslije raskida

0 459

Kada je čula čudnu buku sa tavana i vidjela eksere kako izlijeću iz plafona, jedna Amerikanka je pomislila da joj se u kuću uvukla životinja.

Ali, njeni sinovi koji su otišli u izvidnicu nisu zatekli mačku ili psa, već čovjeka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija. Žena po imenu Trejsi shvatila je da joj na tavanu već dvije nedjelje živi bivši momak s kojim je raskinula prije 12 godina, osuđenik koji po izlasku iz zatvora nije imao gdje da živi.

Kada su Trejsini sinovi i nećak otišli na tavan da provere šta pravi buku, zatekli su muškarca umotanog u staru odeću. Oko njega su stajale plastične posude pune ljudskog izmeta, koje su ukazivale na dužinu boravka u skrovištu.

Shvativši da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao sa tavana smijući se i pobjegao u nepoznatom pravcu, a žena je slučaj prijavila policiji.

Trejsi je prije 12 godina imala jednogodišnju vezu sa uljezom, a prošle godine joj je pomogao da postavi vrata u kući. Od tada ga nije vidjela, ali je čula da je uhapšen zbog krađe, što je bio i razlog njihovog raskida prije 12 godina, prenosi TV mreža WCNC.

Kroz ventilaciju joj gledao u spavaću sobu

– Kroz ventilacioni otvor mogao je da gleda tačno u moju spavaću sobu. To me je prestravilo – rekla je Trejsi kojoj i dalje nije jasno kako je njen bivši momak neprimjećeno ušao u kuću.

Trejsi je promjenila sve brave, ali se njena djeca i dalje plaše da spavaju u svojim sobama.

(SodaLIVE.ba/BLIC)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x