fbpx

U Hrvatskoj uhapšen državljanin BiH, u vozilu mu pronašli dva kilograma heroina

1 min. za čitanje

U petak 28. aprila, u večernjim satima na autocesti A1, u blizini naplatne stanice Karlovac, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije zaustavili su osobni automobil bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Tokom kontrole vozača i vozila, posumnjalo se da u vozilu prevozi drogu zbog čega su daljnje postupanje preuzeli policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Službe kriminalističke policije.

Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršili su pretragu vozila kojom prilikom su na prednjoj strani vozila ispod poklopca motora pronašli ukupno 2054,2 grama smeđe praškaste materije za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi heroin.

Pronađena droga biti će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja “Ivan Vučetić” u Zagrebu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 28-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke dok je kaznena prijava proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments