Španska sapunica na BHB Info kanalu

3 min. za čitanje

Već duže vrijeme svjedoci smo pravog malog rata između kablovskih operatera u našem gradu. Svi mi, koji još uvijek imamo signal i pratimo TV program putem CATV operatera na udaru smo raznoraznih saopštenja, letaka i ostalih “oružja i oruđa” kojima se kablovski TV operateri međusobno obračunavaju a sve to preko leđa građana Lukavca, odnosno njihovih pretplatnika.

Nalik besmislenim i otrcanim španskim sapunicama na info kanalu BHB Cable TV smjenjuju se obavještenja, fotografije i nedolični komentari. Posljednje što smo zabilježili su uvrede na račun pojedinih osoba iz Lukavca, MUP-a, pojedinih ministara itd.
Zaista nepotrebna parada besmislica, složit ćete se.

Poštovani kabl operateri, građanima Lukavca ne trebaju ovakve komedije. Oni su “Esmeralde” i ostale španske sapunice davno apsolvirali i prevazišli.  Dajte nam gospodo konkretne akcije ili… idite.
Ne zanima građane to što vi “ratujete” i koliko dugo traju vaši sudski sporovi. Građani ne žele “krivce” niti vaš “ping-pong”, oni žele samo ono što im i pripada. Ukoliko niste sposobni da nam obezbjedite ono za što vas plaćamo – izađite u javnost i otvoreno to priznajte, a nakon toga prepustite posao ozbiljnim i profesionalnim operaterima koji se neće igrati igre “vrati mi moje krpice”.

Ali u jednom vam skidamo kapu – nasmijali ste nas svojim posljednjim izdanjem sapunice te smo stoga odlučili sve to podijeliti sa posjetiteljima našeg portala.

IMG_1392 [1024x768]Pitamo gospodu iz BHB-a, zašto se proziva glavni Tužilac TK i kakve veze ima što je dotični iz našeg tj. (vašeg) grada?

IMG_1393 [1024x768]

IMG_1395 [1024x768]

IMG_1397 [1024x768]

IMG_1398 [1024x768] “nama dragi momci”!?

IMG_1400 [1024x768]“…nije htio otići kao da ga u punčevinu čovjek tjera. A foto aparat on ne duži. MUP zabranio slikanje…”
BEZ KOMENTARA

IMG_1402 [1024x768]

IMG_1403 [1024x768]“Je li to opet ministar u BiH najmanje pismen od svih nas, pa nije čuo za digitalne aparate i besplatno “svlačenje” fotki sa aparata na copm…”
BEZ KOMENTARA

IMG_1405 [1024x768]BEZ KOMENTARA

Ekipa SodaLIVE.ba  portala je pokušala stupiti u kontakt sa zaraćenim stranama ali samo su iz kancelarije kabl operatera Elta-MT pristali da govore za SodaLIVE.ba, dok su pokušaji da se dobije informacija iz “BHB CABLE TV” bili neuspješni.

Mi se i dalje iskreno nadamo da će direktor „BHB CABLE TV“ iz Lukavca, gospodin Redžepagić, uskoro pristati na direktan intervju za naš portal i da ćemo napokon dobiti i drugu stranu priče.

(Izvinjavamo se zbog kvalitete fotografija)

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
10 komentara
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bas je lijepo vidjeti ovu pismenost i ovako rjecito saopstenje za javnost (gledatelje):D

Imam ja jedan prijedlog. Otkazati im ugovore i naci neke, prije svega, ljude iz Lukavca koji su zainteresovani da pokrenu biznis da to preuzmu. Jest da je investicija povelika, ali i nije kada bi se ukljucilo desetak momaka koji su i Iraku ili Afganistanu.

Boze dragi…”mjesto zlocina”, “puncevina” “strašni Munib” itd..itd.. Zalosno

Valjda ce BH Telekom uskoro ponuditi servis Moja TV pa da vise ne citam i ne gledam ova prepucavanja o puncevini i strasnome Munibu 🙂

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha, i opet , hahahahahahahahahahahahaahahahahahahhaahhaha

a dje je krv ? , ja ne vjerujem sve dok ne vidim krv …..

vidimo se u chitulji…

Elta MT kažnjena s 50.000 KM zbog isključivanja pretplatnika

Neka mashala..i treba im kazna i veca od 50.000 KM..umjesto svoje sporove da rjeshaju po sudu,oni se zezaju s gradjanima..Kako ljudi s palijama trce,hoce da udaraju ove shto sijeku kablove,i upravu su.Jer to je sve spaceno skupo,od prikljucka do kablova i plus mjesecna naknada.Zar to nisu mogli regulisati,jer mi slacamo oko 8 KM za Javni Televizijski Servis Bosne,plus 9 KM kablovska.To je stvarno previshe,uzeci u obzir Europsku Uniju gdje za 20-30 Eura dobijete net 4Mbit/s,telefon i kablovsku!

i treba im kada varaju ljude smrtna a ne 500 000 km 🙂

E, ovo je stvarno žalosno šta se radi.
Slažem se sa Lukas Acom, najbolje bi bilo otkazat oba operatera i naći trećeg koji će posao obaviti kako treba.
Ni Elta ni BHB nisu ni za kakvu pohvalu!

adbanner