Radi se, radi se…

7. Oktobra 2009.
1 min. za čitanje

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili članak u kojem smo pokazali kako izgleda obdanište u Puračiću, danas je napokon napravljen prvi korak da se spriječi daljnje uništavanje ovog, nekada prelijepog objekta.

1

Prilikom naše posjete jedan radnik je kosio travu u dvorištu obdaništa dok su prozori i vrata konačno zatvorena. Od danas u ovo obdanište neće ulaziti tko poželi i tu se neće skupljati mase zbog opijanja i čega sve ne.

2

4

3

Mi ćemo i dalje da pratimo sve što se dešava u vezi ovog objekta. Nadamo se da na ovome neće sve da stane i da će tema članka u skoroj budućnosti biti “Počelo obnavljanje obdaništa u Puračiću”.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Joj uvodnog pasosa, kao da su poceli oni raditi radi toga sto ste vi objavili taj clanak. To obadniste se sprema za obnovu vec duze vrijeme i samo da ste malo organizovaniji mogli ste otic u MZ puracic i saznati isto.
Neuskladjenost na nivou.

doba potez 🙂

Bravo za SodaLIVE!
Parak nemoj da laprdaš kada nema pojma 🙂 Mjesna zajednica sa ovim nema ništa nego vijeće Opštine Lukavac jer je ovo u vlasništu Opštine a ne mjesne zajednice… samo ja sam skeptik da ce se vise ista uraditi ali držite ih na oku!

Predlažem da se “istraga” proširi na školu u Bistarcu i “Hajatušu”!