Premijer Mujić uputio čestitku za Uskrs i Vaskrs

1 min. za čitanje

U povodu velikih vjerskih praznika, katoličkog Uskrsa i pravoslavnog Vaskrsa, premijer Tuzlanskog kantona uputio je prigodne čestitke vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti.

Čestitka premijera Tuzlanskog kantona u povodu predstojećeg Vaskrsa

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima pravoslavne vjerospovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa. Ovo je za pravoslavne vjernike najradosniji praznik. Nadam se da će radost sa kojom ovih dana obilježavamo nekoliko velikih vjerskih praznika u Bosni i Hercegovini doprinijeti atmosferi zajedništva i međusobnog poštovanja. Svima koji obilježavaju Vaskrs uz čestitke upućujem i želje da ga provedu u dobrom zdravlju dijeleći radost sa svojim najbližima, prijateljima i komšijama.”

Čestitka premijera Tuzlanskog kantona u povodu predstojećeg Uskrsa

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima katoličke vjerospovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Uz čestitke upućujem i iskrene želje da ovaj veliki Blagdan ojača nadu i vjeru u čovjeka i dobro te da radost Uskrsa, u duhu tradicije zajedništva i međusobnog poštovanja u BiH, podijelite sa svojim najbližima, susjedima i prijateljima.”

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dragi premijeru od tebe netreba nista ni cestitka ni nista dovoljno je samo da pokupis svoje prnje i odes. Sve sto ste mogli unistili ste i rasprodali. Meni od tebe i od svih ostali koji sjede gore sa Vama netreba nista dovoljno je da nestanete idite negdje nepojavljujte se u Bosni netrebate nam, nasa mladost je pametnija od svih vas krenuvsi od Tihica preko Silajdzica pa do Lagumdzije. Lijep pozdrav i ugodan put sto dalje odavde,nepismeni i nesposobni ljudi nam netrebaju.Hvala!!!

koliko sam ja ovdje procitao samo je cestitao pravoslavni praznik, za katolicki se nigdje ne spominje

adbanner