Predstavili se kao policajci, ugurali ga u automobil i opljačkali

1 min. za čitanje

Tri nepoznate mlađe osobe su u subotu, pola sata iza ponoći, u blizini pružnog prijelaza u mjestu Kiseljak, općina Tuzla, ugurale u automobil i opljačkali pedesetdevetogodišnjeg A.A. iz Kiseljaka. Nakon što su mu otuđili 90 KM, bankovnu karticu i mobilni telefon, izbacili su ga van iz automobila i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Kako saznajemo u MUP-u TK tri nepoznate mlađe osobe su se A.A predstavili kao službenici policije, nakon čega su ga ugurali u nepoznati automobil crvene boje. U automobilu su ga razbojnici pretresli i otuđili mu 90 KM, bankovnu karticu i mobilni telefon. Ubrzo su ga izbacili van iz automobila i udaljili se u nepoznatom pravcu. Na sreću A.A. nije teže povrijeđen. O događaju je obaviještena kantonalna tužiteljica Mirjana Hrvić, a uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla.

(SodaLIVE.ba/Foto:ilustracija)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bojim se da će ovakvih dešavanja biti sve više jer je ekonomska situacija sve gora i gora a država je u jednoj velikoj apatiji i funkcioniše kao usporen film.

Samo dozivotna robija, uz svakodnevno premlacivanje. I nebi vise nikom palo na pamet da narod zeza tako.

bgm samo treba u Zatvorima zabraniti tečne sapune ne bi li ih ko tamo naučio pameti 😉

Slazem se sa prethodnim komentarima. Ovakvih slucajeva ce biti jos mnogo..Vise nisi siguran ni da li trebas zaustavit auto i pomoci nekom ko trazi pomoc na putu….I sto bi pomogao…sigurnije je.. nogu na gas i produzit dalje….

a joj omladina se snasla,sigurno su htjeli na husino u disoko pa nestalo love..i tako aj da klepe dedicu….zakon jacega