Pismo čitatelja: Zar su ovo grafiti?

1 min. za čitanje

Na naš e-mail [email protected] dobili smo e-mail sa kratkim tekstom i nekoliko fotografija. E-mail u cjelosti prenosimo:

Danas kada sam se probudio imao sam šta i da vidim, zgrada je uništena nekim samozvanim crtačima grafita. Pitam se, da li bi ovo trebalo da bude lijepo ili sam ja lud pa ovo ne razumijem?  Grafiti bi trebali predstavljati neki stav sa porukom a ne ovakvo uništavanje javne ali i privatne imovine. U prilogu Vam šaljem fotografije “grafita” prije par dana ali i od sinoć”

IMG_1511 [SodaLIVE]

IMG_1513 [SodaLIVE]

IMG_1512 [SodaLIVE]

IMG_1510 [SodaLIVE]

IMG_1514 [SodaLIVE]

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
12 komentara
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

batina iz raja izasla. Ufatit klince i udarat po debelom mesu

pustite djecu da saraju , bolje i to nego da piju puse i drogiraju se 🙂

batina je iz jaja izasla..hehehehhee

de ba graftt je zlata vrijedan…

deftone pa pokazi onda djeci gdje su ti ulazna vrata od stana da ti ih djeca ukrase malo , a i pomoci ces im da se ne drogiraju …

hehehe jeste smijesni , postoji i nesto sto se zove sarkazam , al eto takvi smo mi lukavcani , planemo zacas … niko ne misli o onome sto cita , nego samo udri glavom u zid ….a sto se tice mojih vrata … vec su nekoliko puta bila isarana , tako da neznam u cemu je problem ….imate li vi kakvih ideja kako da se “djecica” odvrate od toga ?

Imam ja ideju kako da se odvratimo. Reko sam odvratimo jer sam i ja jedan od tih kako vi nazivate “vandali”. Eh ovako :
Ako vam to vec toliko smeta lijepo fino nam izgradite jedan zid gdje ce biti legalno crtati, i vjerujte da ce zgrade biti manje sarane i “unistavane”.

Eto toliko od mene, pa se cujemo 😉

sik imate li vi *clanovi te vase organizacije * kakav ziro racun da pocnemo uplacivat pare za zid ili vam je lakse prosetati do Berlina ili do Kine cujem oni imaju nekih zidova 🙂 saro sam i ja ne krijem ali nisam ljudima po vratim gledajte malo ili ziro racun ostavite na sodalive da vam ozidamo lijepo od fasadne cigle i da isfugujemo da to bude fino :-))

imam i ja jednu ideju. neka vam vasi roditelji fino naprave ne samo zidove nego cijele zgrade pa po njima sarajte do mile volje.
pitanje za redakciju portala: imate li vi pravo dati policiji podatke poput ip adrese itd pa da oni na osnovu toga otkriju ko se nalazi iza ovog nadimka i pokrenu postupak krivicnog gonjenja zbog unistavanja imovine?

@ Komsija

Kao prvo to moji roditelji znaju i njima ne smeta, i nisam ja saro po tim vratima
i ne zanima me ko je…Na ljetnoj bini Doma Kulture, u subotu je bio organizovan skup za writere //crtaci grafita// i ako pogledate to je lijepo uradjeno jer je legalno bilo znaci nema straha da ce te neki “seljak” s ledja cim udariti nit se moras obazirat na policiju…Stoga neznam zasto vam toliko smeta.

@Mrki

A to za IP adresu i ko se krije ispod ovog nadimka to ti mogu i ja reci nije problem….A i dzaba ti i ime i prezime jer on meni nemoze nista dok me ne uhvati na djelu tj. dok me ne uhvati da saram po zidu.Pod on podrazumijevam cijenjeni gospon Policajac 🙂

Eto toliko od mene 😉

I na svim ovim slikama gore nema nijednog graffita to su taggovi //potpisi//
Eto ja do kraja sedmice saljem na mail graffite pa ce te da vidite jeli uljepsa grad ili ga unisti …..

adbanner