Odigrana utakmica između nastavnika i učenika

1 min. za čitanje

Na inicijativu vijeća roditelja i učenika OŠ “Lukavac Grad” u sportskoj dvorani u Lukavcu odigrana je nogometna utakmica između nastavnika i učenika škole.

Utakmica je prošla bez golova, ali su na kraju nastavnici bili uspješniji u penalima i odnijeli pobjedu. Kako saznajemo od direktora škole Fahrudina Smajlovića prihod od prodaje ulaznica bit će na raspolaganju Vijeću roditelja i učenika škole, a namjenjen je za opremanje škole.

Na listi prioritenih planova škole su postavljanje video nadzora i nova ulazna vrata.

(SodaLIVE.ba/RTVL)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Direktore Smajloviću,izuzetno te cijenim al ovo ti nimalo ne opravdavam.Da prihod od ulaznica ide u neke humanitarne svrhe bilo bi OK.Da moje dijete da 2 marke da vas gleda a da vi od toga kupite ulazna vrata e bogami je HARAM.Budi direktor pa se na drugi nacin izbori za ta vrata i video nadzor.

nisam bas siguran koliki je haram napraviti sigurnosnu situaciju boljom i djecu vaspitati u tom smijeru
mozda bi bilo pametnije da su vskom djetetu podjelili po kutiju cigara

Slazem se sa Sejom…iz 2 razloga….prvo….ovakve utakmice se organizuju ako su humanitarnog karaktera…..a drugo….ako je vec direktor…on treba da bude sposoban da od drugih firmi,sa kojima suradjuje dobije prihod za vrata i video nadzor…..

i josh jedna stvar…koju sam dobio od par ucenika ove skole…KAZU DA JE UTAKMICA BILA NERVOZNA I NIKAKO FAIR-PLAY….DOMAR,I DIREKTOR SU BILI NAJJGRUBLJI UMJESTO DA PUSTE DJECI DA POBIJEDE,TOLIKO SU BILI “NABRIJANI” KAO DA IM  JE OD VELIKE VAZNOSTI TA UTAKMICA…SRAMOTA!

sta ces takav je zivot samo se rasipaju sa parama a kad trebaju sta kubit za tu skolu kradu od djece!!!!

adbanner