fbpx

Obdukcija potvrdila: Ubica odrezao i pojeo dijelove tijela Bosanke Mirele Batanović

2 min. za čitanje

Obdukcijom tijela Mirele Batanović (20), porijeklom iz BiH, koju je u noći između 8. i 9. oktobra sa više uboda nožem po tijelu i jednim u srce brutalno ubio bivši dečko Aleksandar I. (20), utvrđeno je da ubica odsjekao i pojeo neke dijelove njenog tijela.

Aleksandar je sa Mirelinog beživotnog tijela bukvalno izrezao dei kože na koji je prethodno urezao okultistički simbol, piše danas austrijski portal oe24. Ovo samo potvrđuje ranije pretpostavke da motiv ubistva nisu ljubavni problemi, već da se radi o okrutnom okulno-ritualnom ubistvu.

Ubica je tokom jednog od saslušanja priznao policiji da je pojeo neke dijelove Mirelinog tijela, ali je nešto kasnije to opovrgao, tvrdeći da je to rekao kakao bi ga smjestili u samicu. Međutim, obdukcioni nalazi su nedvosmisleno potvrdili da je ubica govorio istinu kada je tokom saslušanja priznao kanibalizam.

Podsjetimo, prema informacijama do kojih je nakon ubistva došao austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF), ubica Mirele Batanović, je prije zločina promijenio ponašanje i duže vrijeme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim sa okultizmom i nacizmom i sektama. Ubica koji je porijeklom Rus, inače je važio za „lošeg momka”.

Na njima je sa svojim istomišljenicima dijelio svoje mračne misli i ideje, saopštio je tada ORF i dodao da razlog ubistva nije ni ljubomora ni to što ga je navodno Mirela varala, već da su motivi mnogo mračniji.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments