Novinarska reprezentacija pobijedila navijače

15. Marta 2010.
1 min. za čitanje

Novinarska reprezentacija Tuzlanskog kantona pobijedila je ekipu navijača Rukometnog kluba „Konjuh“ iz Živinica rezultatom 3:1 u utakmici igranoj u sklopu humanitarnog malonogometnog turnira, koji je u nedjelju održan u živiničkoj Gradskoj dvorani. Novinari su u dvadeset minuta igre pokazali mnogo više od svojih protivnika, a strijelci su bili Avdo Avdić (2) i Almir Arnaut (1).

„Drago nam je što smo učestvovali na još jednoj humanitarnoj akciji, a još draže što smo ostvarili pobjedu. I u narednom periodu spremni smo učestvovati na sličnim manifestacijama. Zahvaljujem se živiničkoj publici koja je znala nagraditi svaki dobar potez“, kazao je Edin Skokić, kapiten Novinarske reprezentacije TK.

Inače, humanitarni turnir u Živinicama organizovala su braća Enis i Admir Mujabašić, učesnici ovogodišnjeg reality showa „Veliki brat“, a sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica biće uplaćen na račun Omera Fočakovića, Živiničanina kojem je za transplataciju bubrega neophodno 110.000 maraka. Pored novinara i navijača, na turniru su igrali i rukometaši „Konjuha“, te učesnici „Velikog brata“.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments