Nakon urgiranja načelnika uveden Osnovni paket po cijeni od 9KM

24. Februara 2010.
1 min. za čitanje

Nakon što smo prije sedam dana objavili kako će početkom marta doći do poskupljenja kablovske televizije a isto obavještenje je objavljeno i na BHB Info kanalu, ta najava je izazvala mnogo negodovanja od strane pretplatnika a mnogi su najavili i raskidanje ugovora.

Naime, mnogi pretplatnici nisu zadovoljni trenutnim izborom i kvalitetom TV kanala i mišljenja su da nema razloga za povećavanje cijene mjesečne pretplate.

Načelnik Mujkić danas je iz ovog razloga održao sastanak sa  predstavnicima firme BHB Cable TV d.o.o. gdje je naglasio i predložio da ne dolazi do povećavanja mjesečne pretplate za distribuciju kablovske televizije. Kako je načelnik izjavio za naš portal, dogovoreno je da će BHB Cable TV pretplatnicima ponuditi izbor više paketa, a da će cijena OSNOVNOG paketa iznositi dosadašnjih 9KM.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

a u osnovnom paketu ce biti MTV,BN, BN MUSIC i ostala sr..

Hvala ti allmighty nacelnice… Sada cemo ustediti citave 2KM mjesecno na kablovskoj. I uz to gledat ltv, tvtk i tvtz u osnovnom paketu. A ko zna zasto je to dobro? Mozda za 5 godina i uspijemo ustedit nesto para da zamijenimo tockove na autima koje su razvaljene zahvaljujuci odlicnim novim putevima u Lukavcu…

Neka neko bar nekad stane na nashu stranu da nas zastiti , a ljudi preporucio bi vam svima uzimite satelitsku antenu , i bez pretplate imate sve moguce programe …

Valja skupit 50.000 KM da plate kaznu RAK-u za one gluposti koje su se odvijale izmedju njih i Elte. Trenutni izbor kanala je los, a da ne pricamo o tom nekom “osnovnom.” Sta sad treba ustedit 2 KM a ne gledat TV jer se nema sta gledat. Znaju oni da kod nas samo treba ukinut DM Sat i te kojekakve “pevaljke” pa ce narod dodat i 5 KM ako treba. Ipak je TV najjeftinija zabava i jedina koju si mnogi mogu priustiti.

e pa jebiga , najbolje je bilo da su onda povecali cijenu pretplate i ko hoce neka gleda i neka placa , a ko nece neka kupuje satelitsku , nevaljaju narodnjaci ,nevalja nacelnik, sada nevalja sto je cijena ostala ista u vezi pretplate … i bla bla bla prelazite u dosadu sa tim nacelnikom… i nema Bosne bez narodnjaka i rakije to je jasno , i prestanite vise balavit u vezi narodnjaka ..

Svaka cast hamza. Respect!