4 razloga zbog kojih je doček Beograd odličan odabir za najsretniju večer u godini!

5 min. za čitanje

Početak decembra, a vi još uvijek ne znate gdje ćete za Novu godinu?

Ne znate još gdje provesti novogodišnju večer? Pravo je vrijeme da počnete razmatrati Beograd kao mjesto u kojem ćete proslaviti nezaboravnu Novu godinu.

Doček Beograd je već godinama prvi na listi balkanskih gradova za posljednju noć u godini. No, zbog čega je on dobio epitet prijestolnice noćnih provoda?

 Glavni odgovor na to pitanje leži u tome što se u Beogradu mogu pronaći razne vrste lokala sa različitim žanrovima muzike. Dakle, zabava je zagaratovana za svakoga!

Odlične cijene

 Kada planirate sa društvom ili partnerom Novu godinu želite pronaći idealan grad u kojem je dobra zabava ali i pristupačne cijene. Iako mnogi misle da je u Beogradu skup noćni život, to u realnosti zapravo i nije tako. Mogu se pronaći idealne cijene pića za vas i vaše druđtvo.

 Naravno, postoje popularniji i luksuznije barovi, klubovi koji posebno za Novu godinu rezervacije naplaćuju oko 100 eura. U pitanju su hoteli u kojima nastupaju napopularniji pjevači i pjevačice iz regiona, te je u cijenu od 100 eura uključena hrana i piće.

Neka od poznatih imena koja nastupaju u luksuznim hotelima su Saša Matić, Seka Aleksić, Mirza Selimović, Aco Pejović, Rada Manojlović i Aca Lukas.

Nemojte da vas cijene od 100 eura odbiju od želje da upravo u Beogradu zakoračite u 2022. godinu. Ipak se radi o luksuznim hotelima. Na svu sreću postoje i drugi beogradski noćni klubovi, barovi koji cijenu rezervacije naplaćuju čak 10 eura!

Od 10 eura pa sve do 50 eura možete rezervisati vaše mjesto u jednim od beogradskih noćnih klubova i splavova.

Za sve koji vole više opušteniju atmosferu i bez previše gužve onda je najbolji izbor proslava u restoranu ili kafani. Cijene rezervacija se kreću od 15 eura pa sve do 50. Sve zavisi od vrste lokala i izbvođača, te šta sve rezervacija uključuje.

Zagarantovano dobar provod

Nadimak da je ovo balkanski grad koji nikada ne spava dovoljno govori o tome da se ne brinete za provod. Svi će se složiti da se u ovom gradu priređuju najluđe zabava koje traju sve do zore. Pa čak i tokom cijele godine ista je situacija.

Posebno za Novu godinu, sve je na višem nivou. Više euforije, još bolja atmosfera, još bolja muzika i još bolje društvo.

Dakle, iako se u ovom gradu izlazi skoro svaku večer svi kažu daj e za Novu godinu najbolje iskusiti sve čari noćnog beogradskog života.

Ne samo da u Beograd godišnje pristižu turisti iz regiona već iz drugih većih evropskih gradova. Da li je to zbog dobre muzike, posebne atmosfere ili najljepših žena na vama je da to procijenite sami.

Odlazak u Beograd za Novu godinu neće vas razočarati i uvjerit će vas zašto svi toliko gvale čuveni beogradski noćni život.

Repriza Nove godine

U većini beogradskih lokala proslava novogodišnje večeri ne traje samo 31. decembra, već se ona nastavlja i naredni dan.

Zbog velikog interesovanja i odlične zabave postala je tradicija izaći i 1. januara i ponoviti još jedan lud novogodišnji provod. Inače život nema reprizu, ali novogodišnja večer u Beogradu ima reprizu!

Ukoliko ste neumorni i željni još noćnog provoda onda se ne morate mnogo premišljati da li je Beograd vaše idealno mjesto za doček nove godine.

Produženi odmor

Osim noćnog izlaska, posjetu Beogradu iskoristite za produženi odmor kako bi iskusili i druge čari koje ovaj grad nudi. Kada se jednom prošetate Beogradom spoznat ćete zašto je ovo ujedno jedan od najljepših gradova u Evropi. Posjetite poznate znamenitosti, uživajte u preukusnoj hrani i kupovini u nekim od šoping centrova. Na taj način ćete defenitivno napuniti sve potrebne baterije za odlazak kući i nove pobjede koje krije 2022. godina.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar