fbpx

Objavila fotografiju kćeri na Facebooku pa se šokirala što su joj drugi otkrili

2 min. za čitanje

bc2a4ecbea2551834c773192041d9fa0

Kada je Tara Taylor iz Tennesseeja na Facebooku objavila fotografiju svoje kćeri Rylee, vjerojatno je očekivala nekoliko “lajkova” i komentara svojih prijatelja, ali zasigurno ne i dijagnozu vrlo rijetke bolesti. Nakon što je Tara objavila fotografiju trogodišnje kćeri, dvoje njezinih prijatelja primijetilo je kako je u lijevom djetetovu oku svjetlost jača.

Većina ljudi bi pomislila da je riječ samo o jakom odsjaju bljeskalice fotoaparata, no srećom, ovi prijatelji su znali što bi to moglo biti.

Hej, sigurna sam da nije ništa, vjerojatno je samo bljeskalica, ali tvojoj kćeri se jedno oko više sjaji pa bi to možda trebalo provjeriti, možda ima problem s tim okom, napisali su Tari prijatelji, ispričala je za WREG.

Tara je odlučila poslušati savjet i odvesti kćer doktoru i stvarno, on je djevojčici dijagnosticirao rijetku bolest oka koja može uzrokovati gubitak vida, ali, ako se dijagnosticira na vrijeme, to se može spriječiti. Doktori navode kako je glavni problem kod ove bolesti što djeca ne žele reći da imaju problem s jednim okom pa se bolest otkrije tek kada imaju problem s oba. Bolest se većinom otkrije na neobične načine, a među njih se može ubrojiti i ovaj slučaj. Tara je izjavila kako je zahvalna prijateljima što su pomogli i time spriječili razvoj bolesti.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments