Željko Joksimović u Tuzli: Počela prodaja ulaznica za VIP koncert “Dva svijeta”

9. Maja 2017.
2 min. za čitanje

Tuzlanska publika će  imati priliku prisustvovati   jedinstvenom muzičkom  događaju, koji se mogu doživjeti samo u velikim svjetskim metropolama.

Jedan od najvećih i najcjenjenijih muzičkih umjetnika na našim prostorima Željko Joksimović održat će svoj spektakularni koncert pod nazivom „DVA SVIJETA“  u Petak  02.06.2017. 21h  u SKPC Mejdan  u Tuzli.

Ova ekskluzivna koncertna izvedba  je osmišljena za 1500  posjetitelja  – u opciji je samo sjedeća varijanta u maloj dvorani Mejdana.

– Želeo sam da napravim iskorak, drugačiju vrstu muzike, po uzoru na Pola Enku, Majkla Bublea, da obradim naše pesme, drugačije ih “obučem”, ubacim neke svoje numere. Napravili smo formaciju “Big benda”, skupili smo muzičare iz raznih mesta, a bend smo nazvali “Kapitalisti”. Istakao bih i značaj dirigenata, Fedora Vrtačnika, Vladimira Nikolova iz Makedonije i Milana Nedeljkovića. Spremni smo za turneju, želimo da prenesemo emociju publici i nadam se da će projekat “Dva sveta” nastaviti da donosi osveženje za sve u regionu – dodao je Joksimović.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj su puštene u prodaju i mogu se nabaviti u CD Šopu Mido korzo Tuzla i preko portala www.kupikartu.ba Cijene ulaznica se kreću od 15KM -25KM ovisno od zone sjedenja.

Sve informacije oko koncerta  možete saznati na oficijelnoj  FB stranici KONCERTI-Beral-music

https://www.facebook.com/events/1347456558680239/

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments