Sa SodaLIVE.ba VIP na Brodolomu 7 će biti…

1 min. za čitanje

Brodolom6 (8)

Nagradu je osvojio Jasmin Šljivić, čiji je komentar osvojio više od 600 lajkova. Jasmin je potrebno da se javi na email: [email protected] ili putem Facebooka na adresi: www.facebook.com/sodalive

Molimo Dženanu Šehanović kao i Anela Islamovića da nam se jave. U slučaju da Jasmin nije punoljetan, nagradu će osvojiti jedna od tih osoba.

Čestitamo svim našim takmičarima i posjetiteljima.

Napominjemo da je Brodolom ove godine na većem i pristupačnijem prostoru, osiguran parking za preko 3.000 vozila, 120 KW “Meyer Sound” audio sistema, 100 KW “Martin” light sistema koji se sadrži od 120 roto glava, 200 m2 LED ekrana, 18 projektora te razne tehničke novine su samo dio što će biti predstavljeno na Brodolomu 7.

Pored Sister Bliss, ove godine će biti predstaljvne i “Level 92”, skupinu muzičara iz Amsterdama, Pariza¸i Barcelone koja će “Live” nastupom atmosferu Brodoloma dovoditi do vrhunca. Kao i svake godine do sada neizbježni su nastupi domaće DJ ekipe koju čine: G Edd, Dizzy Dee, Vanyano i Siva.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Parada pijanstva i kica…

Admire ako imaš takvo mišljenje ili si toliko star da misliš kad bi se pojavio svi bi gledali u tebe, ili si prošao sve te godine koje imaš slušajući ponovo i ponovo iste pjesme Šabana, Sinana itd uz obaveznu rakiju, ili nikad nisi izašao vani da vidiš u čemu mladi uživaju, ili si musliman pa ne podržavaš ovakvo nešto (što opravdavam).

Sretno nam na brdolomu 🙂

Zasigurno je bolje od parade pijanstva i primitivizma, a zna se koji se događaji podrazumjevaju pod time.