Robinzon B-Day sa Roger Sanchezom!

3 min. za čitanje

_NIK2989

Kao i uvijek, domaćini su se i ovoga puta potrudili da posjetiteljima pruže vrhunski muzičko-scenski doživljaj, tako da je za ovu priliku angažovanRogerSanchez, jedan od najboljih producenta i House Music DJ-a na svijetu, a koji dolazi iz Amerike (New York).

Za one koji prate svjetsku klupsku scenu ime Rogera Sanceza je već poznato, a za one koji ne znaju recimo da je Roger Sanchez napraviomnogohitova. Radio je iremiksezavelikezvijezdepoputMadonne, Diane Ross, Kylie Minogue, Draft Punk, The Police, No Doubt i Maroon 5.PrestižnunagraduGrammy zanajbolji remix (No Doubt – „Hella Good“) dobio je 2003. godine.

Mjesta na Robinzon B-day Party-u ima za sve koji znaju šta je dobra zabava i koji cijene svjetske trendove. Ovoga puta svijet dovodimo vama i zato budite dio istinskog spektakla.

Za ovaj party pripremljena jeglamurozna multimedijalna scena, te zvuk irasvjetakakvi se mogu vidjeti samo na koncertima velikh svjetskih zvijezda.

Jedinstven i nadaleko prepoznatljiv stage će biti upotpunjen Martin moving heads sistemom, topovima i ekranima. Audio sistem ogromne snage (Line Aray) i dodatni vizualni specijalni efekti još jedan su garant dobre, lude i nezaboravne zabave.

Atmosferu na Robinzon B-day Party-u dodatno će začiniti najperspektivniji lokalni DJ-evi, odavno dokazani na bh. sceni i šire, a koji će nastupiti u sljedećem sastavu:  Borg, Cycle Six, Emir H. , Eduy, Fluran Perez, Vanyano, Doaman i Assym.

Ukoliko volite dobru zabavu i želite da svake godine uživate na atraktivnoj lokaciji koju pruža samo Robinzon Party, podržite projekat kupovinom ulaznice na vrijeme, dođite u velikom broju, a najbolja zabava ljetna zabava na otvorenom u BiH vam je zagarntovana.

Domaćini zabave učinili su sve da dobijemo događaj vrijedan pomena. Vaše je samo da se obučete u bijelo,stavite osmjeh na lice,povedete prijatelje, a dobra zabava vas čeka u Robinzonu i to sve do jutra…

×××ROGER SANCHEZ @ ROBINZON B-DAY PARTY | 02.AUG.14 ×××

– Datum: 02. August (Subota)
– Početak programa od 20.00h
– Dress code: WHITE!

××× CIJENE ULAZNICA ×××
– Cijena ulaznica u pretprodaji: 10KM
– Na dan dogadaja: 20KM
– VIP: 25KM (ograničen broj)

××× PRODAJNA MJESTA ×××
– Restoran Robinzon
– Caffe bar “Hollywood”, Lukavac
– Caffe bar “Sydney”, Tuzla (Zgrada „Cipelići“)
– Caffe „INTERMEZZO“, Tuzla
– Restoran “Mama Mia”, Tuzla (TC “Omega”, IV sprat)
– Restoran “Mama Mia”, Živinice (TC “Omega”)
– Club „Hol“ Doboj
www.kupikartu.baonline kupovina i sve poslovnice kupikartu.ba.

*Ovom prilikom organizatori se još jednom zahvaljuju vjernoj publici koja je, uprkos obilnim kišnim padavinama,u velikom broju prisustvovala junskoj zabavi i na taj način pokazala i dokazala da je projekat „Robinzon party“ neprevaziđena i najbolja zabava na otvorenom u BiH.

Upravo je podrška vjerne publike glavni podstrek organizatorima da u budućnosti organizuju još veće i još bolje zabave.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments