fbpx

Pančevački genijalci nastupaju u Lukavcu

2 min. za čitanje

Iako su počeci zvanično vezani za jul 1994. bend počinje sa ozbiljnijim radom i stabilnom postavom januara 1997. Nakon koncertnih dešavanja i snimanja demo snimaka u studijima u Novom Sadu i Pančevu BY-PASS ulazi u studio „Akademija“ u Beogradu gdje snima svoj prvi album pod nazivom „Psychoactive“ (Produkcija i miks: Aca Radosavljević i Vladimir Zdravković, koproducenti: Zoran Đuroski aka Đura Misterius i Nikola Vranjković, koji je bio i snimatelj) koji je izašao za izdavačku kuću ITMM iz Beograda u decembru 2000.

Sa albuma izdvojila su se 3 singla (Odlazi, Kasno je, Sjaj) za koje su urađeni i spotovi od kojih je svaki bio u vrhu tadašnjih rok top lista a 2. pjesme su bile proglašene i za Hit nedjelje Radio Beograda 202.

Posle personalnih promjena i višegodišnje pauze bend se ponovo okuplja i počinje da radi na novim pjesmama i pravljenju demo snimaka, uz povremene svirke. Dugogodišnji rad na materijalu je priveden kraju i BY-PASS se trenutno nalazi u beogradskom studiju “Underground” gdje snimaju dugo očekivani povratnički album. Producenti su Marko Jovanović Arthur i Vladimir Zdravković, album je u završnoj fazi miksanja a za post produkciju i mastering je zadužen čuveni Abbey Road studio u Londonu.

Pancevacki genijalci će održati nastup u Lukavcu, u klubu BBCC u petak 04.12. sa početkom u 21:00 sati.

Ulaz: 3 KM

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments