fbpx

Ni loše vrijeme nije spriječilo fenomenalnu zabavu uz Niki Belucci

1 min. za čitanje

Više hiljada posjetilaca upravo je zbog vremenskih neprilika, ostalo djelimično uskraćeno za potpuni vizuelni spektakal koji je bio pripremljen, ali fenomenalna ekipa DJ-a ne sceni, svojim nastupima je to sve to nadoknadila.

unnamed (2)

Vrhunska ekipa domaćih DJ-a, na čelu sa prošlogodišnjim pobjednikom takmičenja BURN residency DJ Borgom, te DJ Doaman, DJ Rocho Rodriguez, DJ Eduy i DJ Cycle Six napravila je sjajnu uvertiru uz vatromet pred nastup glavne zvijezde večeri – Niki Belucci.

unnamed (3)

Naša specijalna gošća je „muški odradila posao“, i pokazala i dokazala zašto nosi titulu Kraljice dobre zabave. Svojom jedinstvenom energijom i vrhunski „odrađenim setom“ ona je izazvala erupciju oduševljanja posjetilaca na Modracu.

unnamed (5)Sjajna atmosfera i zabava koja je potrajala sve do jutra dokaz je da organizatori nisu pogriješili i da je Robinzon party – Brodolom 7 opravdao sva očekivanja i da je povratak na „mjesto gdje je sve počelo“, na mol restorana Robinzon, pun pogodak. Ovo samo daje dodatni podstrek organizatorima da slijedećih godina se potrude i da Robinzon party – Brodolom naprave još boljim na radost svih posjetilaca.

Ovim eventom „spuštamo zavjesu“ na party dešavanja na molu restorana Robinzon za ovu kalendarsku godinu, ali već najavljujemo nove zabave za ljeto 2016 godine.

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments