Najava: Lepa Brena 23. augusta u Koncertnoj areni jezera Modrac!

1 min. za čitanje

url

Publika će imati priliku uživati u vrhunskom muzičko-scenskom spektaklu, koji će još jednom potvrditi Brenin zvjezdani status u regionu.

Svojim brojnim hitovima uz koje su rasle generacije sigurno je da će prirediti sjajnu atmosferu i svim posjetiteljima arene noć za pamćenje. ˝Nakon uspješnih koncerata Severine i Šabana Šaulića, s ponosom najavljujemo još jedan vrhunski muzički spektakal. Obećavamo svim posjetiteljima koji se odluče da dođu na koncert još jednu ‘muzičku bajku’. Kada je u pitanju organizacija evenata ovakvoga tipa visoko smo podigli ljestvicu, jer radimo samo sa istinskim zvijezdama i profesionalcima˝, saopštili su iz cluba ‘Plaža’.

Ulaznice su u prodaji, a mogu se nabaviti u CD shopu ‘Mido’ na Korzu u Tuzli, clubu ‘Plaža’, caffe baru ‘Bacardi’  u Lukavcu i online putem portala kupikartu.ba. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 7 KM, a na dan koncerta po cijeni od 10 KM. Cijena VIP ulaznice iznosi 20 KM. Nabavite svoje karte i budite sudionici nesvakidašnjeg muzičkog doživljaja koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
10 komentara