Nezaboravan Robinzon party i ove godine na istom mjestu

3 min. za čitanje

6

Proteklih godina sada već proširenim molom ispred tematski uređenog restorana Robiznon prodefiliralo je i sjajno se zabavilo na hiljade posjetilacaca kako domaćih tako i gostiju iz zemalja regiona, ali i Evrope.

Organizatori iz godine u godinu nastoje pružiti što bolju zabavu, te ne ostaju na dosadašnjim dostignućima nego svoju uslugu nastoje podići svaki puta na viši nivo.

2

Po samom završetku prošlogodišnjih zabava započele su pripreme i planovi za ljeto 2013., pa već sada radove za sjajni Robinzon Party privode kraju. 5.juli je datum kada će se na molu ispred Robinzona održati do sada najveći spektakl zvuka i slike.

Naime, za cijeli ugodjaj pobrinut će se izvanredna tehnička ekipa koja će namontirati Line Aray audio sistem ogromne snage, uz vizuelnu podrsku Martin Mac moving headova, te brojnih LED topova i LED ekrana.

Navikli smo da headlineri Robinzon Party-a budu isključivo svjetske zvijezde, pa ni ovo ljeto neće biti izuzetak.

Dovoljno je samo napisati KAISERDISCO. Ono što Kaiserdisco razlikuje od drugih je svakako njihova svestranost te sjajna sposobnost miješanja elemenata techno, deep house i minimal zvuka, što ih je ujedno čvrsto smjestilo među favorite globalne scene.

3

Izdavanje labela poput Drumcode, 100% Pure, Kling Klong, Terminal M i My Best Friend, uz nastupe u najimpresivnijim svjetskim klubovima i festivalima dala im je zasluženo poštovanje u muzičkoj industriji.

Kaiserdisco već je jednom doveo do vrhunca užitka u našem kantonu tokom posljednjeg gostovanja u Tuzli sada već daleke 2010. godine.

5

Da je zadovoljstvo bilo obostrano potvrdjuje i video material sa pomenutog dogadjaja i gostovanja u BiH iskorišten za oficijelni spot naslovne numere njihovog muzickog albuma : Kaiserdisco – In No One´s Shadow

Domaći suport na Robinzon Party-u ove godine će biti DJ BORG, Cycle Six, JOHN DOE, Eduy, WOID, Emir H.

Sjajan ambijent za ljetnu zabavu, zaista dobar zvuk, vrhunska organizacija i produkcija, hiljade raspoloženih odjevnenih u bijelo, go-go plesači i plesačice, plesni performansi, odlično raspoloženje, uzbuđenje i adrenalin su ono što nas sve skupa čeka 05.jula ispred Robinzona.

1

Sve što je potrebno jeste da osmislite ljetni lagani outfit u bijeloj boji, jer to je već prepoznatljivi dress

code Robiznon Party-a, nabavite svoju kartu i dobro raspoloženi dođete da se skupa zabavimo.

Karte, koje će se uskoro naći u pretprodaji, ćete moći nabaviti po cijenama od 5 KM, dok na dan eventa cijena će biti 10 KM.

Prodajna mjesta:

Restoran Robinzon, Lukavac
Cafe Hollywood, Lukavac
Mama Mia, Omega 4.sprat, Tuzla
Cafe Sydney, Cipelići, Tuzla

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments