3. Hair show: Irma još jednom svojim frizurama ostavila bez daha!

1 min. za čitanje

NIK_3382

Treću godinu za redom najperspektivnija lukavačka umjetnica, bar kada je kosa u pitanju, održala je reviju u sali Hotela Lukavac. Ova manifestacija održava se svake godine početkom jeseni.

NIK_3384

Podsjećanja radi, Irmine neobične i zanimljive kombinacije boja, oblika i rekvizita prvi put su ponijeli mladići i djevojke u posebno primpremljenom ambijentu caffe Chill Out-a. Već iduće godine veliki broj lukavčana okupio se ispred zgrade Doma kulture, te propratio još jednu sjajnu reviju najsavremenijih frizura. Ove godine Irma se, zbog vremenskih uvijeta ali i ambijenta, odlučila za prostorije Hotela u Lukavcu.

NIK_3724

Prema reakcijama publike slobodno možemo zaključiti da su očekivanja itekako ispunjena, jedina zamjerka jeste to što program nije još i duže trajao.

NIK_3901

Mlada i lijepa lica našeg grada ponijela su sjajne frizure te izazvale salvu aplauza, kako zbog svoje razdragane i već uhodane izvedbe, tako i zbog Irmine marljive pripreme.

U međuvremenu, dok iščekujemo iduću godinu i novu reviju frizura, uputimo se kod Irme da i naša kosa izgleda podjednako lijepo kao što je izgledala sinoć, na modelima.

NIK_3895

Frizure: Irma Okić (Frizerski salon Irma)
Šminka: Sanela Hukić
Generalni sponzor: Schwarzkopf Professional
Medijski sponzor: Lukavački info portal | SodaLIVE.ba
Rasvjeta: Pro Vision

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Evo na šta se novac troši, e moji ljudi…

E pa svaka ti čast.. Žao mi je što nismo mogli doći, ali nismo ni sumnjali da ćeš i ove godine napraviti vrhunski show..;)

čovjek iz sjene, šta tebe briga čije su pare? tvoj sigurno nisu… već žene koja svaki dan ide na posao i to zaradi. bez brige, sve je plaćeno iz njenog džepa.

Lako se je sada hvaliti sa hair show, ali ono što je javna tajna je to da je ustvari Irma Ibrić bila pokretač/snaga/um prvog HAIR SHOW u Lukavcu održanog u Chill Out, samo što je svu zaslugu preuzela Irma iz ovog članka, što je žalosno. Ali valjda je to taj kapitalizam gdje svako gazi koga stigne. Hval Bogu pa je mala prava Irma Ibrićka uspjela da prevaziđe lokalne nivoe i osvojila svjetsku scenu gdje radi za svjetske kompanije, o kojima ova Irma može samo da sanja.
Istina se mora čuti. Izvinjavam se ako sam uvrijedila Irmu iz teksta, nije mi to namjera, djevojku gotivim i radim frizure uvijek kod nje, ali što je istina istina je bez obzira na sve.

jel ova irma iz tabaka rodom ?? ta iz teksta a ne ova sto je navodno izradena od ove druge irme 🙂

adbanner