fbpx

SodaLIVE INTERVJU: Amir Sejdinović

1 min. za čitanje

amir11

Prije 10 dana kandidatima za načelnika Općine Lukavac postavili smo 5 pitanja i dobili odgovor od dva, Edina Delića i Refika Hankića. Kandidat ispred SDA i SBB, Amir Sejdinović, se nije udostojio odgovoriti na pitanja i tako dokazati da je odgovoran i da će u slučaju da dobije mandat komunicirati sa građanima.

SodaLIVE.ba: Šta su za Vas 3 najveća problema na općini Lukavac koji se trebaju prvo riješiti?

SodaLIVE.ba: Šta su po Vama 3 najveće prednosti općine Lukavac?

SodaLIVE.ba: Da li ste zadovoljni radom Općinskih služba, a posebno šalter salom i hoćete li poduzeti nešto po tom pitanju? Ako je odgovor potvrdan, šta konkretno?

SodaLIVE.ba: Pitanje gradskog bazena, šetališta i divlje gradnje u Lukavcu? Šta ćete poduzeti po tom pitanju?

SodaLIVE.ba: Kako planirate komunicirati sa građanima ukoliko budete izabrani? Prije svega mislimo na korištenje interneta – emailova i društvenih mreža. Da li ih sada koristite i ako je odgovor potvrdan, da li Vi sami lično komunicirate na njima?

Podijeli ovaj članak
10 komentara
Subscribe
Notify of
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A dobre pare za reklamu aaaaaaaaa……… Otvoris SodaLive odma iskače Sejdinović :))))))))

Svaka cast Amire, samo doslijedno…

Svi za Amira.

Svi “derpe” za Amira!

Amir je odbio da komunicira sa portalom SodaLIVE, a ne sa gradjanima. Ili su Vam svi stanovnici Opcine dali punomoc da ih zastupate na predstojecim izborima? Koliko ja znam – nisu!

Amir je prvog dana rekao da ne želi nikakav vid saradnje s vama jer ste politički orijentisani. Tako da nema ništa sporno u ovome. Bliži se 2. oktobar pa ćete lagano svi u rupe iz kojih ste izašli 😉

Ako Vas zanima zbog čega je postavio banner kad ga sretnete pitajte, takođe onaj ko je želio da čuje šta ima čovjek da kaže mogao je otići na bilo koji predizborni skup a ne ići ko glupav na one E.D. lafinaša i slušati njegove bajkovite izjave o sreći i blagostanju kad on zagospodari. Vidjećete, ovim potezom najveći gubitnik biće SDP, lista za općinsko vijeće kao da je iz staračkog doma, kandidat za načelnika iz Tuzle koji se upinje da nešto kaže ali ništa konkretno. Čovjek postao patološki bolestan, svaka druga napad na Amira. Posjećenost skupovima da nema onih autobusa sa strane nikakva. Od ovga će za ljevicu samo DF profitirati na račun SDP-a.

Pa vidim ti ne propustas nijedan predizborni skup, ni ove, a ni one stranke. Izgleda bas se ima slobodnog vremena ili se mozda uzeo godisnji odmor. Pozz 😉

SodaLIVE je javno glasilo, dakle gradjani bi culi nesto od ovog kandidata za Nacelnika!! A mozda on ipak komunicira samo sa podobnim gradjanima… 😉