Zvanično puštena u promet dionica puta na ulazu u Tuzlu

1 min. za čitanje

IMG_1577

Radi se o dionici koja služi za rasterećenje saobraćaja na ulazu u Tuzlu a dio je ukupnih aktivnosti koje Federalno ministarstvo saobraćaja i komunikacija radi na području Tuzlanskog kantona, rekao je ovom prilikom premijer Čaušević i dodao da očekuje i nastavak radova na izgradnji modernog puta na zapadnom ulazu u Tuzlu.

Govoreći o radovima na izgradnji dionice puta od petlje Šićki Brod do bolnice Kreka čija vrijednost iznosi oko 10 miliona KM federalni ministar Bijedić najavio je i projekat takozvane južne obilaznice grada Tuzle.

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

700 [m] obicne ceste sa dvije trake u jednom smjeru i pocincane bankine u roku od pet godina price i dvije godine izvodjenja radova, i toliko hvale o nekom dostignucu…

Aferim Bosno, daleko si dogurala…

E moj boze 10 mil.km za 700m asfalta nemam rijeci!!To je jedna dobra fabrika da se zaposli 100 mladih ljudi..mi vozili po asfaltu ili kaldrmi isto nam je.Treba bjezat iz Bosne nema ovde hljeba

trebali su angažovati dva penzionera sa starom mješalicom i njihova dionica bi bila gotova za maximalno dva mjeseca

Oni makar napravise to sto su napravili,a mi?

Slazem se sa Igorom, sta to nasi ucinise sem sto se Devetak dva puta asvaltiro. Glavni ulaz u Lukavac slici na ulaz u nekakv povrsinski kop. Sahtovi, rupe, neravnine, sramota. Covjek sa novim kolima od Mesketa do autoputa mora ostat tehnicki neispravan… Al haj valjda ce za izbore popravit i tu dionicu!!!!!