Zmajevi odradili sinoćnji trening

10. Oktobra 2009.
1 min. za čitanje

Selektor naših fudbalera Miroslav Blažević sinoć je bio prilično glasan tokom treninga, savjetovajući svoje izabranike. Na poprilično lijepom nacionalnom stadionu Estonije, Zmajevi su uvježbavali akcije, a ako je suditi po formacijama koje je Ćiro isprobavao, iznenađenja u prvih 11 sutra neće biti.

“Ja sam već davno rekao koji će sastav početi sutrašnju utakmicu i ostajem pri tome. Zadovljan sam onim što su moji igrači prikazali večeras na treningu, iako sam prezabrinut zbog sutrašnjeg susreta. Jako je teško u ovom trenutku pretpostaviti šta bi to moglo prevagnuti tokom utakmice, ali šta god da bude, nadam se da će ići nama u korist. Od svojih fudbalera zahtijevam strašnu, gotovo pogibeljnu angažovanost na terenu, jer samo u tom slučaju možemo do pobjede”, rekao je nakon treninga Ćiro.

Inače, atmosfera u bh. taboru na jednom je zaista visokom nivou. Svi igrači su u pogonu i niko nije trenirao smanjenim intezitetom, uključujući i kapitena Emira Spahića, te golmana Kenana Hasagića, a obojica će biti spremna za sutrašnju utakmicu.

(SodaLIVE.ba/SportSport.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments