[VIDEO] Razbijena najveća organizovana kriminalna grupa

1 min. za čitanje

˜Narko diler Emir Kodžaga konačno je uhapšen. Bio je na čelu organizovane kriminalne grupe koja se godinama bavi trgovinom droge. Rano jutros izvršen je pretres stanova koje koristi Kodžaga, te njegovih automobila i drugih objekata koje koristi na području općine Tuzla.

U ovoj akciji uhapšeni su i Kodžagini saradnici Adem Sirovina, Samir Našić, Vehid Fejzić, Osman Vantić, Ardija Krlić, Admir Čeliković, Ahmet Bajramović, Nermin Sulejmanović zvani Rejban i Mirza Subašić, koji je ranije hapšen zbog terorizma. Ovo je do sada najveća policijska akcija protiv organizovanih kriminalnih grupa koje se bave trgovinom droge.

U akciji je učestvovalo oko 200 službenika Uprave polcije MUP-a TK.Tom prilikom je lišeno slobode 25 lica, a izvršen je prestres 31 lokacije.Službenici Uprave policije MUP-a TK će I dalje nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala“, kazao je Samir Aljukić, v.d.komesar MUP-a TK.

Pretres je izvršen na području općina Tuzla, Kalesija, Lukavac i Gradačac. Tokom pretresa je pronađena određena količina droge, oružja i novca.

Tužilaštvo TK

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
10 komentara
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

i sta kroz mjesec ce ih opet pustiti, nemojte vise prasine u oci nema smisla…

Napokon neke dobre i pozitivne vijesti

Odlično sve pohvale

vau sad su specijalci policija sipa velike face trebali su drugovi policajci iz lukavca i okolni mjesta staviti samije na svoje glave da se ne prepoznaju jer samo jedno trebaju znati imaju svoju porodicu i trebaju sami sebe malo cuvati jer su oni gori od ovi jadni momaka koje nazivaju narko dilerima oni su tri puta veci kriminalci od ovi momaka

Čudi me da su imena objavljena o.O

Kako se ono zove ovaj prdo na 1:33, iz Lukavca je on?

ma što niste komentare davali kada hapse zatvorske čuvare za drogu i šta već još tj džinu drota tj papka živiničkog ja galično poznajem i tada mogu dati pohvale policiji neka čiste ispred svojih vrata tj u svojim redovima imaju više dilera lopova i kriiminalaca nego ovi jadni momci se za goli život bore i sve ih lično poznajem

De se i vi ugledajte Lukavacki inspektori i policajci na Tuzlake pa i vi uhapsite svoje kriminalce ***.Lijepo je slusat kad komsije dobro rade a mozemo i mi .Time bi dokazali da neradite napola.

balkan1a To je B.E. radi u mupu u lk i bar za mene je policajac za primjera.

A ko čuva K. A. zvanog ,,SLUČAJ,, mali ušljo potrova omladinu rahat prodaje po Lukavcu i nije jedini zna policija tatinog sina . Lijepo njemu i još nekima se stvori veće tržište , jer polijepo gamadi zaglavi .