Važno obavještenje

1 min. za čitanje

BHTelecomIz BH Telecoma dobili smo obavještenje za korisnike njihovih usluga koje u cijelosti prenosimo:”Poštovani korisnici, BH Telecom Vas napominje da usluge plaćate isključivo na osnovu računa koji Vam BH Telecom uspostavi putem pošte koji su naslovljeni na Vaše ime i relevatni za usluge koje Vi koristite.

BH Telecom je došao do saznanja da postoje osobe koje se predstavljaju kao naplatioci usluga – te čak od korisnika zahtjevaju plaćanje nekoliko mjeseci unaprijed.

Radi se klasičnim prevarantima – kriminalcima, te urgiramo da nipošto ne dajete novac osobama koje od Vas to traže na Vašim vratima.

BH Telecom za usluge koje Vi koristite Vama putem regularne pošte dostavlja račune, na kojima su jasno identifikovane usluge na osnovu kojih Vam je račun ispostavljen. Plaćanje računa možete izvršiti putem šaltera BH Pošte ili u bilo kojoj komercijalnoj banci.
BH Telecom će s ciljem zaštite korisnika zahtjevati pokretanje istražnih radnji kao i dovođenje pred pravdu onih koji se lažno predstavljaju kao naplatioci usluga te od korisnika traže novac na vratima.”

Vaš BH Telecom

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner