fbpx

Uspješno obavljen prvi let na relaciji Beč – Tuzla – Beč

2 min. za čitanje

Avion je danas sletio u Tuzlu sa malim zakašnjenjem, te uredno poletio s tuzlanskog aerodroma i sletio u Beč.

89fee672-7f7f-4fcb-a239-8430e7408c0f

“Nama je veliko zadovoljstvo što smo ostvarili ovaj let. Ovo je poseban dan za naš grad, jer sama činejnica da se na ovaj let čeka 17 godina govori o njegovoj važnosti kako za turizam, tako i za poslovne odnose Tuzle i Beča. Zahvaljujemo se svim putnicima koji su nam iskazali povjerenje, putovali danas s nama i nadamo se da im je let bio ugodan, te da će nastaviti da koriste naše usluge. Posebno se zahvaljujemo putnicima čiji je let, u ponedjeljak 21. decembra, otkazan i koji su ovu vijest prihvatili sa velikim razumjevanjem i izvinjavamo zbog nastalih neprijatnosti”, ističu iz kompanije My Sky, te dodaju:

“Što se tiče zainteresovanosti putnika, možemo reći da je značajni broj karata rezervisan za naredne letove i da svakodnevno pristižu rezervacijie u velikom broju. Ovo se posebno odnosi na letove vezane za nastupajuće bozićne i novogodišnje praznike, te shopping i turističke ture koje su karakteristične za početak svake godine.” Kada je riječ o planovima za budućnost, iz My Sky-a kažu:

“Želimo proširiti našu ponudu: povećanjem broja rotacija na ovoj liniji, uvođenje novih destinacija prema Austriji i drugim evropskim gradovima, kao i širenje spektra usluga na uvezivanje letova, renta-car, rezervacije hotela…”

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments