Univerzitet u Tuzli organizuje “Dan otvorenog Univerziteta”

0 min. za čitanje
Plakat

Cjelodnevna manifestacija održat će se u utorak, 17.05.2011. godine sa početkom u 10:00 sati, u Univerzitetskoj sportskoj dvorani.

Uz Univerziteta u Tuzli pozivaju sve zainteresirane da ih posjete.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

kakvo je sadasnje stanje na univerzitetu u Tz djeco, srednjoskolci bjezite u sarajevo na rukama ili nogama svejedno.. samo ne upisujte gore nista. Vise novca, poznanstva i zivaca cete morati ponijeti sa sobom nego znanja.

Pokazali su koliko im studenti vrijede tako sto su im dopustili da ulaze samo na nekakav sporedni ulaz do kojeg se dodje preko blatnjavog puteljka, dok je glavni ulaz u dvoranu bio “sluzbeni ulaz” za guzonje i press. Sramota za Univerzitet u Tuzli!!!

Tuzlak – ma je li to moguće ? Da u Tuzli vlada mito i korupcija i seksualne afere profesora ? Nemoguće !
A kako se nekad štrebalo .I od života kralo da bi se ispit položio . Duge besane noći , jutarnja kafa u podrumu fakulteta i samo sebi svojsvtvena nervoza pred ispit.
Lijepi trenuci nostalgije , ljubavi i siromaštva …

slazem se stobom @Hare … slazem se stobom e ovo je jedini komentar sa kojim se slazem … a za ovu dvojicu bi preporucio … eno im Banja Luka i Sarajevo ili Bihac ili Zenica pa neka idu brate tamo … tamo nista nije blatnjavo niti ima sporednih ulauaza ni izlaza i eto ha ja rjesen problem …

i ja sam licno koji sam Tuzlak studiro po bladtnjavim ulazima i sta ja znam sporednim ulazima izlazio i ulazio pa sta ?? jel to neki problem sad ???
onaj ko zeli nesto da postigne nije bitno jel uso kroz dimnjak ili kroz blatnjava vrata ….

vi se malo osvrnite nma vas Lukavac pa pogledajte stanje vasih Srednjih skola i sta ja znam … a nije ni blizu ucenika kao u Tuzli …

u Tuzli se koliko toliko obnavlja sredzuije i sta ja znam ali nemozes sve odjednom, jer nema se para valja poplacat ljudima koji rade po kantonu ha ja ….

vi prvo svojku avliju cistite pa onda recite kako je Tuzla Blatnjava i kako je poredni ulaz jedini ulaz u Univerzitet u Tz ha ja ….

vako je piso moj prijatelj ovi gore:”Spas ove siromašne zemlje je upravo inostranstvo ( mladi to dobro znaju pa idu u tom pravcu ) , strane investicije nam mogu pomoći . Nije Silajdžić kriv što je spasio Sodu , ili Željezaru itd …
RS je produkt velike svjetske politike , koja je tebi strana .
Koliko znamo nas visokoobrazovanih na biroima nema , ili ima vrlo malo – najmanje .
Šta će te ,stvarno žalosno , nemožemo vam pomoći ,uvijek je važilo pravilo :
” riljaj vole kad nemaš škole ” .
Ajd zdravo odoh u Plažu , ima gore neki parti”iračanki “.
Ja nemam ženu i bio bih lud da se sada ženim kod ovoliko slobodnih udatih žena punih love .
Seljak može i to , tu je to negdje , vole one seljački.
Samo vi vani riljajte a ja ću kod kuće orati duboko brazdu”

Tuzlak, hoćeš reći da si završio fakultet?

Hajd jarane ne sanjaj 😀 Ne kažem da to ne možeš, ali ako neko prati tvoje pisanje na ovom portalu zna da ni godina nemaš da isti završiš.

BTW. Ako su budući studenti ulazili blatnjavim ulazom, to je za svaku osudu. To samo pokazuje u kakvom je stanju naš univerzitet, kako će se odnositi prema budućim studentima. Studenti PLAĆAJU studiranje i valjda imaju pravo da se prema njima odnose kao prema ljudima a ne kao prema životinjama.