“Simpatizeri” iz BiH, Srbije i Crne Gore: Hiljade četnika dolazi 20. jula na Manjaču!

1 min. za čitanje

cetnikIako su nadležne državne institucije dobile na desetine zvaničnih zahtjeva da se zabrani fašistička organizacija Ravnogorski četnički pokret, ni prstom nisu mrdnule, pa ona i dalje i još žešće djeluje.

Kako “San” saznaje, Ravnogorski četnički pokret privodi kraju pripreme za novi veliki skup četnika na Manjači koji je zakazan za 20 i 21. juli. Održaće se u Stričićima kod crkve na Klisini.

Ravnogorski pokret uputio je poziv svim četnicima i svojim simpatizerima iz BiH, Srbije i Crne Gore  da dođu na Manjaču, pa se očekuje nekoliko hiljada njihovih pristalica. Podršku su dobili i iz vrha Srpske pravoslavne crkve čiji će sveštenici predvoditi vjerski dio tog dvodnevnog skupa.

Četnici su dobili u detaljno uputstvo kako će stići na Manjaču uz preporuku da ponesu šatore koje mogu postaviti gdje god hoće, a za dio njih rezervisan je smještaj i u zgradi škole.

(San/SodaLIVE)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ja zaista nikad necu shvatit ovu evoluciju nastanka ljudskog bica, citav zivot me uce kako je ljudsko bice nastalo od neke vrste majmuna….a sad gledajuci ovu gore sliku pocinjem da se bojim da su me cijelo vrijeme pogresno ucili, jer ovaj gore je sigurno ko beba bio ljudsko bice al eto majka priroda se poigrala s njim i polako pocinje da postaje majmun…ko zna mozda na prostorima nase bajne domovine skoro budemo imali i novu vrstu majmuna a mozda i postanemo novo naucno podrucje za izucavanje pojediinih vrsta majmuna….

adbanner