Program Mladi Bankar: Dani otvorenih vrata

11. Novembra 2013.
2 min. za čitanje

slika web

Ovo je jedinstvena prilika za stručno usavršavanje za sve osobe zainteresirane za bankarsko poslovanje na ProCredit način. Osobe koje su završile ekonomski, filozofski, poljoprivredni, fakultet političkih nauka ili bilo koji drugi društveni ili tehnički fakultet, sa ili bez radnog iskustva, se mogu prijaviti za Program.

Teorijski dio Programa se sastoji iz interaktivne teorijske nastave, rada u grupama ili individualnog rada, a odvija se u učionicama, dok se  praktični dio održava u poslovnim jedinicama ProCredit Bank. Od polaznika se očekuje spremnost da putuju na različite lokacije. Za uspješan završetak obuke, neophodno je redovno prisustvo nastavi.

Pored kurseva iz matematike i računovodstva, program obuhvata i kurseve za usavršavanje komunikacijskih vještina, analitičkog i kritičkog razmišljanja, kao i druge tematske cjeline koje se odnose na poslovnu filozofiju ProCredit Bank i njenu istoriju.

Odabir učesnika se vrši sa posebnom pažnjom, tako da sam proces obuhvata više faza. Postupak je transparentan, a detalji o pojedinačnim fazama se mogu naći na internet stranici banke: www.procreditbank.ba. ili se možete informisati putem telefona.

ProCredit Bank poziva diplomirane studente ili apsolvente svih fakulteta, te osobe sa ili bez radnog iskustva da se prijave za idući ciklus do 15.12. ove godine!

Za više informacija, posjetite „Dane otvorenih vrata“ u poslovnicama ProCredit Bank u Sarajevu, Mostaru, Bijeljini, Tuzli, Banja Luci, Bihaću i Travniku.

Kalendar Otvorenih vrata:

Sarajevo, Uprava ProCredit bank, svakim radnim danom od 14 – 17 sati
Mostar , Biskupa Čule bb, 8.11. u 13.00 sati
Bijeljina, Karađorđeva 6/ Atinska 1, 11.11. u 14.30 sati
Tuzla, Turalibegova bb, 12.11. u 12.00 sati
Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 91, 13.11.  u 12.00 sati
Bihać,  Safvet bega Bašagića 18,14.11. u 12.00 sati
Travnik, Bosanska bb, 20.11.2013 u 14.30 sati

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments