Ovako će da izgleda limited edition pakovanje Dukat mlijeka

21. Novembra 2013.
3 min. za čitanje

IMG_3066-3-CustomNa Dukatovu adresu je pristiglo hiljade dječijih radova, a za najbolji rad proglašen je crtež Lamije Berković, učenice Osnovne škole Kladanj, koji će biti na limited edition pakovanjima Dukatovog mlijeka. Pobjednica je za svoju školu osvojila vrijednu nagradu – savremeni informatički kabinet i mnoge druge vrijedne nagrade.

S tim u vezi, danas je u OŠ Kladanj, upriličeno svečano otvaranje informatičkog kabineta na kojem je predstavljen i izgled novog Dukatovog mlijeka. Pored pobjednice takmičenja Lamije Berković, na svečanom otvaranju kabineta su prisustvovali i voditelj marketinga kompanije Dukat BiH Haris Kadenić, direktor OŠ Kladanj Sead Ahmetspahić, predstavnici općinskih vlasti i roditeljskog vijeća.

Tom prilikom pobjednica kreativnog takmičenja Lamija Berković je kazala da je veoma sretna što je baš njen rad na ovom takmičenju odabran kao pobjednički. ”Veoma se radujem što je moja škola dobila ovaj kabinet i veoma sam ponosna na to što će svi u BiH vidjeti kako izgleda moje Dukat mlijeko.” – dodala je Lamija.

“Iskreno se nadamo da smo učenicima Osnovne škole Kladanj sa novim informatičkim kabinetom olakšali proces usvajanja novih znanja. Vjerujemo da će od sada nastava biti mnogo zanimljivija, te da će ovo biti dodatni motiv učenicima da razvijaju svoju kreativnost i ulažu u znanje. Projekat Moje Dukat mlijeko je samo jedna u nizu akcija koje je naša kompanija sprovela u ovoj godini kako bi dala poticaj obrazovanju i razvoju naše djece poput stipendiranja najboljih učenika i studenata u BiH ili otvaranja parkova za najmlađe.” – kazao je voditelj marketinga kompanije Dukat BiH, Haris Kadenić.

Pored pobjednika, Dukat je bogatim paketom svojih proizvoda nagradio i dodatnih deset radova. Tako su nagrade dobili:

Vincent Pilatić (O.Š. “Marka Marulića”, Ljubuški),

Emina Karzić (O.Š. “Hamdije Kreševljaković”; Kakanj),

Medina Čengić (O.Š. “Aleksa-Šantić”, Sarajevo),

Aleksandar Andrija Stanković (O.Š. “Boško-Buha”, Štrpci),

Latifa Pršeš (O.Š. “Avdo Smajlović”, Sarajevo),

Rijad Velagić (O.Š. “Teočak”, Teočak),

Petko Avram (O.Š. “Aleksa Šantić”, Vojkovići Istočno Sarajevo),

Merima Ibreljić (O.Š. “Safvet bega Bašagića”, Gradačac),

Ajna Skopljak (O.Š. “Kulin Ban”, Tešanj),

Bakir Omerović, (O.Š. “Maglaj”, Maglaj).
Svim sudionicima takmičenja “Ovako izgleda moje Dukat mlijeko”, kompanija Dukat BiH se zahvaljuje na uloženom trudu i kreativnosti, a roditeljima i nastavnicima, na podršci koju su dali ovom takmičenju i svojim mališanima.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments