Miroslav Blažević novi je trener tuzlanske Slobode

11. Januara 2014.
1 min. za čitanje

ciro1_blazevic0603
Husić je od sinoć boravio u Zagrebu, a danas je finilizirao razgovore sa Blaževićem.

Prvi čovjek kluba je za zvanični veb sajt Slobode izjavio: “Miroslav Ćiro Blažević je novi trener Slobode. S njim smo dogovorili saradnju za polusezonu,uz mogućnost produžetka ugovora i za narednu godinu”.

Tako su otklonjene sve špekulacije koje su kružile svih ovih dana,a bile su vezane za karizmatičnog trenera. Ćiro se se u Tuzli pojaviti 17. januara kako bi bio predstavljen javnosti, a dan kasnije će izvršiti prozivku ekipe s Tušnja.

Po dolasku u Tuzlu Blažević će odabrati svoje saradnike u klubu.

(SodaLIVE.ba/Avaz)

Podijeli ovaj članak
12 komentara
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ćiro P****U…ne moze njima pomoc murinjo i guardiola zajedno SL1989!!

Ova drtina Blažević treba već jednom za svagda da ode u muzej starina, pored sjekire i kolovrata!

SRETNO SLOBODI SA ĆIROM,ALI VALJA ZIJANITI NA JOŠIKU PROTIV RADNIČKOG.MI SE NE BOJIMO SLOBODE NI SA GVARDIOLOM JER VOJVODIĆ I EKIPA UZ PODRŠKU SIJUKSA SA JUGA OVE GODINE GAZE SVE PRED SOBOM.A BILO BI DOBRO DA NAM I JARE OSTANE UZ OVA POJAČANJA I DOBRE PRIPREME ZA RADNIČKI NEMA ZIME.

Od gov.na se pita ne pravi

ma nema veze eto najgori smo;) doveli Ciru i 6 novih igraca, jedan od njih i Kuduz vas sugradjanin pa budite barem radi njega sretni sto ce sa Slobodom u premier ligu:) a iducih par dana dolazi jos 6 igraca, jbg ima se moze se!

slažem se sa vama sl

samo ne sa tuzlakom i onim ko je reko da je ćiro trtina

lukavac siuxi sa juga

i sa ćeš ti meni odgovorit dase neslažeš samnom barabe jedne sijuxi sa juga

Očito u slobodi se nešto događa.Izgleda da ima para pa riješili da uđu u premijer ligu.Ako grad i načelnik stoji iza tog projekta i bit će nešto.Bolje i Sloboda nego Jedinstvo.Neka je sa srećom.A Ćiro ko Ćiro,bit će bisera i provala…haha.

tuzlak imali ste i proslu sezonu pa sta se desilo?najavljivani povratak u prem ligu 😉 na najavi bogami i ostalo a i ove ce godine…samo vi dovodite zato ste uigrani,nema ni ciro pojma u sta se upustio nema vama prem lige ni ove godine.

Moze se pita i napravit al nemoze se jest.