fbpx

Letovi iz Tuzle za Beč od 21. decembra za samo 19 eura!

1 min. za čitanje

Osnovna djelatnost kompanije je djelatnost putničkih agencija. Sjedište firme je u Tuzli, Bosna i Hercegovina. MySky je domaća firma nastala kao rezultat višemjesečnog analiziranja prilika i mogućnosti za uspostavu zračne linije iz Tuzle ka evropskim i svjetskim destinacijama prateći pozitivne trendove razvoja na Međunarodnom aerodromu Tuzla.

MySky je nastao iz velike potrebe za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine i Austrije, da budemo precizniji Tuzle i Beča. Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca su na različite načine vezani za Austriju. Podstrek za otvaranje letova upravo na ovoj destinaciji bila je također i činjenica o postojanju velikog broja naših studenata u Beču.

Od 21. decembra 2015. godine startuju letovi na relaciji Beč-Tuzla-Beč, a koji će prema rasporedu letenja saobraćati svakog ponedjeljka i srijede, po cijenama već od 19 eura. Na web stranici www.mysky.ba putnici mogu vrlo jednostavno i sigurno kupiti aviokarte za letove, gdje takođe mogu pratiti uvijek svježe aktuelnosti o kompaniji, pronaći kontakt podatke za dodatne informacije, uslove korištenja i druge potrebne informacije.

MySky će svojim radom i kvalitetom usluge u svakom momentu nastojati da izgradi prepoznatljiv brend čije su osnovne vrijednosti:

  • sigurnost
  • kvalitet
  • pristupačnost
  • prijateljski odnos sa kupcima i poslovnim partnerima
  • društvena odgovornost
Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Porcija ćevapa i jogurt za društvo pa nazad, na pos'o.
Jeftinije je samo džabe.

ovo je još jedna firma našeg milionera JK-a,aferim počeo s rashodovanim kamionom a sad bi i da leti