Komšić će sa svojom strankom na izbore izaći samostalno

1 min. za čitanje
Željko Komšić
Željko Komšić

U Komšićevom saopćenju navodi se kako nije bilo nikakvih tajnih i večernjih sastanaka u zgradi Predjedništva BiH sa predstavnicima Naše stranke.

“Sastanak se desio u prijepodnevnim satima i razgovarano je o političkoj situaciji u našoj zemlji, sa posebnim osvrtom na predstojeći izbor gradonačelnika Sarajeva. Predsjednik Komšić je, i kao građanin Sarajeva, dao svoju punu podršku Jakobu Finciju. On je istakao da se radi o čovjeku koji je učinio puno za Sarajevo, ali i čitavu Bosnu i Hercegovinu, osobi koja nikada nije zaboravila odakle potječe i za šta se zalaže”, navodi se u saopćenju iz ureda Željka Komšića.Komšić je kazao kako na izbore 2014. godine namjerava izaći samostalno.

“Naravno, uvijek postoji prostor za dogovor među političkim partijama koje se zalažu za suštinsku, a ne deklerativnu jednakost i ravnopravnost svih građana Bosne i Hercegovine na čitavoj teritoriji naše zemlje”, kazao je Komšić.

Kako saznajemo, član Predsjedništva BiH već je počeo formiranje stranke.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ne znam sta je to finci ucinio za Sarajevo ili za BiH ali me zivo interesuje sta finci misli o masakrima jevreja nad djecom Palestine jer nikad nisam cuo njegovo osudjivanje terora i zlocina zidova nad Muslimanima Palestine.