fbpx

Još samo jedna šansa!

1 min. za čitanje
Zgrada NFSBiH

I pored direktne prijetnje FIFA-e i UEFA-e suspenzijom Nogometnog saveza BiH, reprezentacije i klubova iz međunarodnih takmičenja, delegati FSRS odlučili su da ne prihvate prijedlog Statuta.

Iz FSRS-a se ne slažu s odredbom o ukidanju Predsjedništva i uvođenju institucije predsjednika Nogometnog saveza BiH. Posljednja prilika za izmjenu Statuta je Skupština Nogometnog saveza BiH 29. marta u Sarajevu. U slučaju da ne bude usvojen Statut, NSBiH će od 1. aprila automatski biti suspendiran.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Rade sve da uniste ne samo drzavu, nego i sportske institucije!
Ali sto je najgore, opet deblji kraj izvlaci “probosanski patriotski korpus”, Bosanci i Hercegovci, Bosnjaci, Muslimani, ne znam vise ni sam kako se zovu. Oni su ti koji nece imati repreztentacije,ciji ce fudbaleri (i profesionalni i poluprofesionalni) ali ponajvise navijaci biti “ozalosceni”!
Slicno je situacija bila i sa pasosima – dok su drugi na osnovu dvojnog drzavljanstva bez problema putovali, treci nisu mogli jer su imali samo “jednu i jedinu” drzavu, koja je nazalost takva kakva je!

Licemjerje Medjunarodne zajednice,EU,UEFA-e,FIFA-e izgleda da nema kraja…

@Onur- cestitke za komentar , ali nece ni oni dugo tamo gdje smo stali 95 nastavicemo 2012 , bit ce nova ” Traktorijada” ili Bosne i Hercegovine nece biti …hebes ovakav mir , ili rat ili konacan mir jer ovo stanje ubija!