Iz Pivare Tuzla stiže “Refresh” – osvježavajuće light piće sa ukusom kiwana za vrhunac ljeta!

2 min. za čitanje

refreshOsvježavajuće, bezalkoholno, gazirano piće s okusom kiwana je na tržište Bosne i Hercegovine lansirano u ugostiteljskom pakovanju od 0,25 litara (staklena boca), te u plastičnoj ambalaži od 0,5 i 1,5 litara.

“Refresh” je proizvod koji su u potpunosti osmislili i kreirali inženjeri Pivare Tuzla, a rezultat je potrebe i zahtjeva tržišta.

Izuzetno mali sadržaj kalorija ovo piće svrstava u kategoriju Light proizvoda.

S obzirom na to da je ova kompanija posljednjih godina zauzela primat na široj tuzlanskoj regiji i širi svoju tržišnu dominaciju Bosnom i Hercegovinom, novi proizvodi samo upotpunjuju njenu ponudu, zadovoljavajući u potpunosti potrebe i želje konzumenata.

Direktor Pivare Tuzla Zlatan Pejićistakao je da je brend osvježavajućih bezalkoholnih pića “ledena”, izuzetnom prodajom i tražnjom, posljednjih godina pokazao da konzumenti vjeruju u kvalitet koji nudi Pivara Tuzla.

– Premašili smo sva očekivanja, ali smo se susreli i s jasno definisanim zahtjevima tržišta, da ponudimo nove proizvode i da na taj način održimo korak sa svijetom. Vođeni takvim zahtjevima proizveli smo “refresh”, osvježavajuće, gazirano piće s prirodnom aromom, bez vještačkih sladila – rekao je Pejić.

Menadžment Pivare Tuzla je proteklih nekoliko godina, odgovarajući na ekonomsku krizu, zauzeo stav da će na takvu situaciju odgovoriti intenzivnim razvojem i prosperitetom.

Umjesto reduciranja radnih mjesta i smanjenja proizvodnje, pokrenute su investicije, modernizacija prostrojenja, uvođenje novih proizvoda, osmišljavanje atraktivnog dizajna proizvoda i drugačiji pristup tržištu.

Takva politika osigurala je veću prodaju i otvorila mogućnost za daljnji razvoj, navode iz Pivare Tuzla.

Podijeli ovaj članak
3 komentara