fbpx

Dio BH građana krenuo iz Libije za BiH; Avion NIJE PAO!

1 min. za čitanje
Stanje na aerodromu u Libiji

U medijima se pojavila informacija da je avion sa našim građanima oboren. Kako je sada javljeno, avion nije pao već jako nisko leti i u takvoj situaciji ga je nemoguće pratiti.

Istovremeno, avion “Burak aira” bi nakon jučerašnjeg cjelodnevnog iščekivanja i drame zbog termina polijetanja koji se mijenjao iz minute u minutu, prema informacijama naših građana koji se trenutno nalaze na aerodromu u Tripoliju, trebao u 17 sati poletjeti put Sarajeva s još 175 bh. državljana a za sada nema informacija o polijetanju.

Treba spomenuti da su naši građani preplašeni, uglavnom prepušteni sami sebi, gladni i šokirani odnosom države spram njih.

Kako saznaje Lukavački info portal | SodaLIVE.ba, lukavčani koji borave u Libiji su dobro i čekaju evakuaciju putem brodova iz Turske.

Ukoliko imate informacije o zdravstvenom stanju radnika molimo Vas da obavjestite naše posjetitelje putem komentara ili da nam informaciju pošaljete na email: redakcija@sodalive.ba

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ovo je necuveno…dokle ce te vise izlaziti sa tim ne provjerenim inforamcija, spekulacijam, nagadjanima i ne sluzbenim “rezultatima” (mislim za nadlezne oregane i organizacije, ali isto tako i medije)…ccc