Vozač za dlaku izbjegao smrt / VIDEO

1 min. za čitanje

Strašna snimka prometne nesreće dolazi iz Srbije i pokazuje koliko je uistinu opasno pokušati prevesti se preko pružnog prijelaza dok su rampe spuštene.

Video snimka nastala u Srbiji ovoga ponedjeljka kruži društvenim mrežama, a može poslužiti kao upozorenje svima koji bi se mogli odlučiti automobilom prijeći preko pružnog prijelaza dok su rampe spuštene. Naime, u ovom je slučaju jedan vozač Mercedesa A klase, oko 16:20 sati, stao pred spuštenim polubranikom u mjestu Vreoci kod Lazarevca (na pruzi Beograd-Bar), dok su svjetlosni znakovi bili uključeni i ispravni, javljaju mediji iz Srbije na temelju policijskog izvještaja i snimke nadzorne kamere.

Vozač je potom izišao iz automobila kako bi provjerio nailazi li prugom voz. Kada se “uvjerio” da voza nema, odlučio je svojim Mercedesom zaobići rampu i preći preko pruge. Ono što se dalje dogodilo možete pretpostaviti – voz je naišao, a vozač je uspio trenutak prije naleta na vozilo iskočiti iz njega i pobjeći na sigurnu udaljenost.

U automobilu se nalazio samo 35-godišnji vozač, kažu iz Željeznica Srbije, koji je nakon sudara prvo pobjegao s mjesta nesreće, ali se vratio kada je policija došla obaviti očevid. U incidentu samo pukom srećom nije bilo ozlijeđenih.

Podijeli ovaj članak
1 komentar