fbpx

Pripadnici FUP-a u Tuzli uhapsili sina poznatog direktora

1 min. za čitanje

TIP ekskluzivno saznaje da su službenici Federalne uprave policije  u petak u večernjim satima kod zgrade ‘Jupiter’ u Tuzli uhapsili osobu inicijala E.J. iz Tuzle, sina direktora javne ustanove, koji je nedavno iz SDP-a prešao u SD BiH.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je uhapšen zbog droge.

Advokat uhapšenog Kenan Elezović nije želio dati izjavu za TIP, osim što je ustvrdio da ne smijemo objaviti puno ime i prezime uhapšenog, te  insistirao da se objave samo inicijali.

Uskoro donosimo više detalja o ovom slučaju…

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bas fino posto je sin “direktora” sodalive ce biti ljubazan i nece objaviti puno ime i prezime, a posto je Erna Mehmedovic kcerka “obicnog” radnika sodalive ce biti okrutan i njeno ime sodalive objavljuje ne bi li dobio sto vise klikova. Da prozove lokalnu ženu koju svako ko je zna voli i poštuje. Svaka cast na postivanju nacela “jednakog postupanja” prema svima pod istragom! Ne ocekujem da cete objavit ovaj komentar jer vam ne ide u prilog al makar da vam kazem da smatram da niste korektni i za pare onu postenu zenu jedva cekali da prozovete i “nagradite” posebnim naslovom. Pitate li se kako se ona i njena porodica osjecaju zbog vase objave?? Sigurno NE, ali vam je ZAO ovog sina direktora. Bljak!

da napomenem da u Jupiteru živi i nas nacelnik, ja Suljo ga ne smijem uhapsiti iako sam obecavao da cu hapsiti, izgleda da uvijek ima neko

Po kojem zakonu i na kojem osnovu se ne smije objaviti puno ime i prezime ako je osoba punoljetna? Koliko se sjecam u Koksari nisu objavljvani inicijali.

Taj-E.j,sve to radi u ima alaha.immi1

Eto koksaralive ce objaviti vise detalja….jami bogati. Kopiraju tekstove a vi se palite. Nema pojma niko ko je sin poznatog direktora. Glupost. Samo bombastican naslov dobija vise citalaca.