Influenser sa TikToka ostavio novac i poruku u sandučetu dječije igraonice, slučaj prijavljen policiji

1 min. za čitanje
PARIS, FRANCE - MARCH 05: In this photo illustration, the social media application logo, Tik Tok is displayed on the screen of an iPhone on March 05, 2019 in Paris, France. The social network broke the rules for the protection of children's online privacy (COPPA) and was fined $ 5.7 million. The fact TikTok criticized is quite serious in the United States, the platform, which currently has more than 500 million users worldwide, collected data that should not have asked minors. TikTok, also known as Douyin in China, is a media app for creating and sharing short videos. Owned by ByteDance, Tik Tok is a leading video platform in Asia, United States, and other parts of the world. In 2018, the application gained popularity and became the most downloaded app in the U.S. in October 2018. (Photo by Chesnot/Getty Images)

Banjalučka policija identifikovala je juče D.Č. iz Srbije koji je u poštansko sanduče dječije igraonice na području Banjaluke ostavio poruku i određenu količinu novca.

Iz PU Banjaluka su naveli da je nadležnoj policijskoj stanici, istog dana prijavljeno da je u poštanskom sandučetu dječije igraonice pronađena cedulja sa kojom se nalazio novac, te da je natpis na cedulji izazvao osjećaj uznemirenosti kod zaposlenih.

“Navedena osoba je pronađena i saslušana. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac, koji se izjasnio da u predmetnom događaju nema elemenata krivičnog djela”, istaknuto je.

@snajperinjo znas? #snajperinjo #pucajplus #motivacija ♬ original sound – SNAJPERINJO

Kako nezvanično saznajemo, na poruci je pisalo “snajperinjo”, a što je nadimak influensera sa TikToka iz Srbije koji ima oko 100.000 pratilaca. Međutim, s obzirom na ovakav natpis, a i činjenicu da je poruka sa manjim iznosom novca stigla dan nakon prijetećih poruka u školama u RS, kod zaposlenih koji su je pronašli, to je izazvalo uznemirenost.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Srpska posla

adbanner