fbpx

Čestitka premijera TK

1 min. za čitanje
Premijer TK

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim građankama Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke u povodu 8. marta Međunarodnog dana žena.

Ovaj dan je simbol borbe za ravnopravnost žena. Doprinos koji žene daju razvoju našeg društva je nemjerljiv i zbog toga zaslužuju da im se češće za to odaje i javno priznanje.

Moderna žena je stub porodice, ali i društva u cjelini i zato koristim se ovom prilikom da još jednom skrenem pažnju i podsjetim na potrebu snažnijeg angažmana žena u društvenom životu u Bosni i Hercegovini.“

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

• Ovaj je pljunuti Refik Ahmedinović – specijalist za zatvaranje fabrika i prodaju u staro željezo .
Gračanlije su to – oni maštaju o čistoj Spreči , pastrmki i boci Horsove krvi . Mada i prasad dolaze u obzir – a ko nema vjere – nema ni duše .
Al ima i nas – j…. smo im jednom znanje – kadri smo opet , samo nek počnu .Ne more nas petlja Šićka primiti .

@Hare eto kad si vec tako pametan i kad vec nevolis ovu sadasnju vlast …. de mi reci Bgati ko zatvori Hotel Lukavac a ko ga je otvorio de mi molim te to reci .. posto kazes da je ovaj za sjecenje fabrika i cistu sprecu i sta ja znam vec …

za Hotel pitaj svog prijatelja Hareta i onog drugog prijatelja Tihica koji su ga i bili zatvorili a ovaj gospodin iz Gracanice ga je ponovo otvorio sa svojim ljudima … al sto ti pises bezze jebga….

za zatvaranje hotela cestitaj prijasnjoj vlasti e to je bila vlast … treba im ORDEN dat majkemi …
ma bjezi ba … i ti nekad pises sranje et …

Ne TuzlaK, grijesis, ti pises ponekad (izvini al’ tako je) a ovaj Shaban uvijek!