fbpx

Benzin najeftiniji u Bosni i Hercegovini

1 min. za čitanje
Ilustracija

U Srbiji litar euro – dizela košta 1,27 eura, u Hrvatskoj 1,26, Crnoj Gori 1,30, Rumuniji 1,25, Sloveniji 1,24, Bugarskoj 1,26, a u Mađarskoj 1,38 eura.Kada je riječ o benzinu od 95 oktana, u regionu je najjeftiniji u Srbiji – 1,17 eura i u Bosni i Hercegovini – 1,18 eura.

U Hrvatskoj litar bezolovnog benzina 95 košta 1,35 eura, Crnoj Gori 1,36, Rumuniji 1,24, Sloveniji 1,30, Bugarskoj 1,21, a u Mađarskoj 1,44 eura.

(SodaLIVE.ba/Sarajevske novine)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

jest najeftiniji je zato sto Benzinaca i sto ima idu na Plin il su ugradili LPG kako se to vec zove a ono sto ide na Benzin je Kuvajcani, Iracani itd itd ….

znaci to sto ima Benzinaca znaju oni dobro kako voze i dokle voze …. al zato nam je Dizel kojeg imamo najvise na cestama najvise je Dizel auta Dizel je najskuplji .. i najlosiji i najgori …

e to je to ….. i zato bezze pricat o nekom pojeftinjenju ma de ba … suplja prica ….. ej pola feninga pojeftinit … sto nisu pojeftinili pola marke ???

bagra je to pobit sve …

Kad bude bez tog EURO, bice jeftin (KM)

samo sto kod nas gotov da vise ima vode nego goriva .. :)) malo gdje da naspes a da auto ne trza , i da se ne pokvari ubrzo …