Bakir Izetbegović “donirao” sebi Audi A8 od 200 hiljada KM, a roditeljima iz Konjević polja daske za šatore!?

2 min. za čitanje

Audi-8-izetbegovic

Izolovano posmatrajući sam čin je za svaku pohvalu. Međutim, smiješno je i jadno ako se zna da je samo prije nekoliko mjeseci Bakir Izetbegović u svoju voznu ergelu uvrstio i Audi A8 čija vrijednost prelazi 200 hiljada KM! Dok roditelji, Bošnjaci iz Konjević polja, protestuju ispred OHR-a i bore se za uvođenje malo ravnoravnosti u školski sistem Republike Srpske spavajući na Bakirovim daskama, isti taj bošnjački član Predsjedništva BiH, tako reći njihov predstavnik, svoja leđa odmara na luksuznim sjedištima skupocjenog Audia A8 od preko 200 hiljada KM podešavajući programa masažera za masažu leža, zadnjice i umornih nogu.

Roditelji iz Konjević polja čija djeca već dva mjeseca ne pohađaju nastavu tražeći svoja ustavom zagarantovana prava nisu ni shvatili suštinu ove Bakirove podvale, nego su mu logično čak i zahvalni što ne moraju spavati u blati i na zemlji!? A posebno su mu zahvalni što im je omogućio da se mogu okupati i odmoriti u jednom sarajevskom hostelu.

Pored Audija A8 kojim se Izetbegović počastio, ne treba zaboraviti da je Bakir supruzi, gospođi Sebiji Izetbegović zvanoj Seka „donirao“ direktorovanje Općom bolnicom „Dr. Abdulah Nakaš“ u kojoj kako se priča niže „sjajne rezultate“ u liječenju i njezi bolesnika. Malo sutra!

Ali kako ona sama kaže ona to zaslužuje jer je dobra doktorica i vrijedan radnik, te da su njeni rezultati rada naprostro odlični, izjavila je ranije Sebija Seka Izetbegović! Seki bolnicu, sebi Audi, roditeljima iz Konjević polja daske! Sit vuk i ovce na broju.

Podijeli ovaj članak
12 komentara
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

*** on i njegov otac su nas doveli do ovog gdje smo sad otkle njemu tolike pare pa nije ih zaradio ni alija nije mogo imat jer je po zivota u zatvoru bio a narod neka gladuje posteni narod da neka gladuje treba takve samo pljunut u po face

Da ti mali nisi Babin pa si tako pametan….Babo nas je htio sa Srbima kao I ti konju jedan…

Ne pise ovako u Islamskoj deklaraciji, djaba je ima na stolu.

e jescete vi zlatnim kasikama :)toje on misli na svoju djecu ne na vas narode

pa glasajte narode za sda *** cijeli lukavac sda sta vam je ljudi..gde je general sto je spasio bosnu…sefer halilovic dolazi u hotel samo nekoliko ljudi bakir dolazi u dom kulture kolona se uhvatila nemozes proc.pu *** narode

pa narod mu kupio pa vi glasajte za njeg mi jedemo mohune jedva spajamo kraj s krajem a oni jedu kavijar zlatnom kasikom

Kako su neki I dalje glupi ko ***.
Zlaja nema to veze jel taj gore babin ili ne…..u istom smo loncu daj mućni malo glavom magare jedno. Jebo te I alija I fikret I franjo I slobo !

ja mislim dace nama u bosni to jes bosnjacima sa ovim demostracijam fahrudin radoncic popiti mozak idace on licno unistiti bosnu dalise iko zapito otkuda jemu toliki kapital da nenabrajam znateli sami kolikoje alija lezo u zatvoru zbog te bosne i komeje danas ostavio u amanet sinu a sadasu najgori

robijašev sin mora babinim stopama, kad tad babin, ti si bogin

Ja stvarno ne mogu vjerovati da vjerujete ama baš sve što se piše. Da li neko upitao ko je ovo napisao? Ista prica sa izbjeglicama: napad na Saudi Arabiju da nije primilia niti jednog izbjeglicu a zamlja ima 3 Mio. izbjeglica… Svasta se radi, ali 70% novinarskog sranja je pogresno i laz jer ne znaju sta ce pisati.

Na kraju: clan predsjednista SVAKE DRZAVE NA PLANETI ima naj bolje auto. I sta? On treba da ostaruje rezultate na drugim poljima, 200 000 KM gore dole, za jednu drzavu je NISTA. Napomena: Niti sam clan SDA niti simpatizer … ali moramo biti realni i malo ukljuciti mozak.

P.s gore navedena informacija je provjerena i NETACNA tj. LAZNA