fbpx

Zimski grad Tuzla otvara vrata 12. decembra, Van Gogh za doček 2020.

1 min. za čitanje

Zimski grad Tuzla koji je svoju premijeru imao prošle godine na Trgu slobode, a koji je u mjesec dana prema procjeni organizatora posjetilo preko 100.000 posjetitelja, ove godine bit će otvoren 12. decembra.

– I ove godine za vas pravimo najveću zabavu na otvorenom.Veliko otvaranje Zimskog Grada Tuzla je 12. decembra od 19:00 sati kada će na Trgu slobode nastupiti neka od regionalnih muzičkih zvijezda. Zabava će trajati sve do 7. januara 2020., a najveći i najljepši trg u BiH pretvorit ćemo u klub na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope. Zabavljat će vas popularne muzičke zvijezde…a tu je i bogata gastro ponuda: poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj, domaći proizvodi … – istakli su organizatori koji će uskoro objaviti i program predstojećih događaja.

Ranije je najavljeno da će Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle u sklopu Zimskog grada na Trgu slobode tradicionalno organizovati dječiju Novu godinu, kao i doček 2020. godine kada će nastupiti Van Gogh.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A u Lukavcu Van Keydura