fbpx

Želite policijsko auto? MUP TK prodaje 24 rashodovana vozila

1 min. za čitanje

Predmet javnog poziva je prodaja putničkih motornih vozila koja su rashodovana, koja nemaju upotrebnu vrijednost i koja su tehnički neispravna, te u skladu sa gore navedenim vozila se prodaju u staro željezo bez mogućnosti registracije, a u skladu sa propisima o upravljanju otpadom, metodom dostavljanja zatvorenih pisanih ponuda.

Pravo učešća u postupku javne prodaje imaju lica koja su registrovana za upravljanje predmetnom vrstom otpada-prikupljanje, skladištenje, fizički tretman, manipulaciju i transport otpada i koja imaju dozvolu za obavljanje aktivnosti upravljanja otpadom.

Postupak javnog otvaranja prispjelih ponuda obaviće se dana 29. novembra u 13:00 sati, u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona – Uprava policije na adresi Turalibegova bb, 75000 Tuzla, uz prisustvo zainteresovanih ponuđača. Dodatne informacije u vezi sa predmetnom objavom mogu se dobiti svakog radnog dana od 07:30 do 15:00 sati na broj mobitela: 061-146-894 – predsjednik komisije. Preuzimanje javnog poziva i Obrazaca 1. i 2. vrši se putem web stranice http://www.muptk.ba

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments