fbpx

Završeni unutarstranački izbori: Kompletirano novo rukovodstvo OO SDA Lukavac

1 min. za čitanje
mde

Unutarstranački izbori u Stranci demokratske akcije OO Lukavac počeli su krajem prethodne godine, zvanično su završeni sinoć Izbornom skupštinom Asocijacije mladih.

Krajem prošle godine za predsjednika Općinskog odbora SDA Lukavac izabran je Irfan Halilagić, dok će funkciju predsjednice Organizacije žena obnašati dr. Samira Begić, zastupnica u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine.

Na Skupštini Asocijacije mladih za predsjednicu jednoglasno je izabrana Selma Sejdinović, na mandatni period od četiri godine.

Sejdinović i Begić po funkciji popunjavaju i mjesta u Izvršnom odboru OO SDA Lukavac.

Podijeli ovaj članak
10 komentara
Subscribe
Notify of
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Metla je pomela sve nečistoće i otpad u SDA lijepo vidjeti ova mlada, školovana poštena lica puna podrška i samo naprijed.

Oni ce da promjene kakirovu politiku naopako. Garant.

Steta sto taj otpad jos uvjek upravlja ovim mladim ljudima.Spreman sam na negativne komentare!

Ej moje Irfane, ti se tu nista ne pitas, znas se samo nasminkati i zalizati i hodati kroz grad, isti kao i Ermin Prijic, vi neki pokretaci omladine Lk, niste dorasli Dini S. , covjek koji ti je digo asocijaciju mladih Sda kada si bio predsjednik i pokuso si sa ga sa Prijicem maknuti ga pa nisi mogao, molili ste ga da odustane kandidature za prefsjednika asocijacije, Dino S. Abd je novi pokretac omladine i buduci politicar

Dino S. decko fali sam sebe na ovom portalu,glupson obicni malo je rec. Da mu nije oca ne bi znao pertle svezati.On ce bit neki politicar, nacelnik, ***ac palac. Pa ti decko nisi mogo bit predsjednik odjeljenske zajednice, a da budes predsednik bilo cega u LK…

Lijepe cure. Kvari dojam ovaj ficfiric.
Ko’ da ga je struja sklepo’

Hajde djeco radite. Sretno. SDA je najjača organizacija u BiH, Do sada je nedostajalo podmlađivanje i čisti kadrovi. Nekako ostavljate dojam takvih. Ove promjene su dobre. Nasuprot vas stoje ljudi koji su rušitelji građanske opcije u BiH i za svoj račun sektaši. Sad Vi morate da iznesete i to. Lahko ćete to pobijediti na izborima, jer su se i sami identifikovali kao oni koji razdvajaju i dijele a ne oni koji ujedinjuju Lukavčane. Samo iznjedrite kvalitetnog kandidata za načelnika i to je to.

Dautović pobjedjuje u Berkovici,Avdić u Gnojnici,Gornja Dobošnica je njihova,Šikulje,Prline,Babibice,Jaruške,Bokavići,Orahovica…i glat 6/7 mandata

Puna podrska omladino imate moj glas .Samo jedan savjet NEVJERUJTE LAFINASU DELICU NISTA

Lijepo je vidjeti mlade ljude ali time se nista ne mijenja.

Niko od njih nema svoj stav i sve su to produzene ruke Mosorovica, Arapcica pa nadalje Sarajlica, Izmetbegovica, itd.